Topteams zijn toekomstmakers

Topteams zijn toekomstmakers

Met talenten de juiste snaar raken

Uitvoering
Boek , 242 pagina's
ISBN
9789089652317
Gepubliceerd
2014
€ 29,99

We bevinden ons in een transitie naar een nieuwe wereld. Een wereld die steeds sneller draait en die om grote flexibiliteit en alertheid vraagt. Organisaties die zich niet verder ontwikkelen zijn direct in gevaar. Het is dus belangrijker dan ooit dat u weet wat uw klanten willen, zodat u op de juiste plek kunt innoveren. Topteams die dicht bij de klant staan lopen daarbij de race.

In dit boek leest u hoe u topteams creëert, door talent te zien en strategisch in te zetten. Het start met de ontwikkeling van het individu, van beginner naar virtuoos, om vervolgens de sprong van virtuoos naar teamvirtuoos te maken. Want juist deze teamvirtuozen vormen samen de perfect op elkaar afgestemde topteams, die de uitdagingen waarvoor zij staan aankunnen.

Ontdek hoe uw team zich tot een virtuoos team ontwikkelt, met ‘jamming’ als nieuwe samenwerkingsvorm. Het 4C-model (Compare, Connect, Commit, Cooperate) geeft u een handvat om te gaan jammen. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie aan sociale innovatiekracht wint, om in de toekomst ongelooflijk goed te kunnen blijven presteren.

Topteams zijn toekomstmakers

 biedt een heel nieuwe kijk op (de ontwikkeling van) teamrollen;

 gebruikt muziek als metafoor en inspiratiebron voor topteams;

 wordt ondersteund door QR-codes en het online e-learningplatform www.teamtalenttraining.nl.

Richard de Hoop CSP is expert op het gebied van samenwerken, leiderschap en motivatie. Als veelgevraagd (internationaal) entert®ainer en keynotespreker gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron voor succes in organisaties.

Wis filter
  • Richard de Hoop

    Richard de Hoop

    Richard de Hoop is expert op het gebied van teambuilding leiderschap en motivatie. Als veelgevraagd entert ainer en keynote-spreker gebruikt hij muziek als metafoor en bron van inspiratie voor succes in ondernemingen. Hij is lid van de Professional Speakers...
    Hoop H

Meer weten over Teams & teamwork? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Topteams zijn toekomstmakers over Teams & teamwork en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 39, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...