De projectsaboteur

De projectsaboteur

Het geheime handboek voor de projectsaboteur

Uitvoering
Boek, 144 pagina's
ISBN
9789089656889
Verwacht op
26 juli 2023
€ 27,99
nog niet leverbaar

“Houd je vijanden dicht bij je, maar je vrienden nog meer! - Jim Johnson

Elk project heeft tegenstanders. Iedereen kent ze, mensen die er om de één of andere reden belang bij hebben een project te laten mislukken. Maar dat mensen bewust je project willen laten mislukken wordt vaak ontkend. Toch bestaan er Saboteurs. De ene projectsaboteur is ervan overtuigd dat het project slecht is voor het bedrijf. De andere beschouwt het falen van het project als de mogelijkheid om zijn carrière een boost te geven. Een derde probeert zo een kritische collega door de achterdeur laten verdwijnen, en weer een ander wil koste wat kost voorkomen dat zij haar baan verliest.

Deze tegenstanders zijn vaak amateurs, ze doen maar wat. Weten ze hoe je de aanval op het project het best en goed gestructureerd kunt aanpakken? Nee, dat weten ze niet! Er zijn opleidingen voor projectmanagers, maar voor de projectsaboteurs zijn die er niet. De saboteurs moesten het tot nu toe op eigen kracht doen. Dit boek herstelt dat evenwicht, het legt uit hoe je een project efficiënt, effectief en professioneel saboteert. Niet af en toe roepen dat je het er niet mee eens bent, maar geraffineerd, grondig en onstuitbaar werken aan de destructie van het project. Het laat zien hoe je de waarheid manipuleert, het projectverloop beïnvloedt en de organisatie op hoge kosten jaagt.

Wis filter
  • Dion Kotteman

    Dion Kotteman

    Dion Kotteman runt een eigen adviespraktijk op het gebied van it strategie. Hij schreef meerdere boeken (De projectsaboteur De projectsaboteur en prince2 Ga toch leidinggeven!) en geeft les aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is lid van de Raad van...
    Kotteman K
  • Jeroen Gietema

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij De projectsaboteur hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...