Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Groepsdynamiek: je kunt het alleen veranderen als je het ziet

Uitvoering
Boek, 160 pagina's
ISBN
9789089656483
Verwacht op
26 oktober 2022
€ 24,99
nog niet leverbaar

Hoe komt het toch dat mensen vaak ja zeggen maar nee doen? Dat ze zich een-op-een zo anders gedragen dan in een groep? Dat het steeds dezelfde mensen zijn die het voortouw nemen en andere dat maar laten gebeuren, ook als zij (en jij!) dat eigenlijk niet willen?

In Wat gebeurt hier nu eigenlijk? helpt de gedragswetenschap ons om precies dat te begrijpen. Het boek leert je waarom gedrag in groepen en teams soms zo ontzettend frustrerend kan zijn, waarom we af en toe vastzittende meningen hebben en waarom mensen vaak zo moeilijk doen. Maar vooral leert het je hoe je het dan in hemelsnaam wél voor elkaar krijgt om binnen een groep effectief samen te werken.

Bas van Kesteren neemt je in dit boek over weerstand en beïnvloeding mee van herkenbare frustraties naar de basisregels van groepsgedrag. En geeft je vervolgens tien praktische lessen en talloze tips om met je groep de Forward Thinking-modus te bereiken die jullie helpen om vooruit te komen.

Na het lezen van dit boek kijk je anders naar de groepsdynamiek. Wat je niet weet en ziet, kun je niet veranderen. Maar als je het eenmaal ziet, kun je niet meer terug!

Wis filter
  • Bas van Kesteren

    Bas van Kesteren verwondert zich al meer dan 25 jaar over groepsgedrag. Hij past inzichten uit de gedragswetenschap toe in de praktijk. Met scherpe observaties en inzichten faciliteert hij de stimulerende patronen in de groepsdynamiek die een organisatie...
    - -