De magische start van de nieuwe topmanager

De magische start van de nieuwe topmanager

Direct de eerste 100 dagen succesvol (en daarna)

Uitvoering
Boek, hardcover, kleur, 200 pagina's
ISBN
9789089654496
Verwacht op
02 januari 2023
€ 39,99
nog niet leverbaar

Gefeliciteerd met je benoeming! Vanaf vandaag ben jij de nieuwe topmanager. Zodra de eerste euforie is weggeëbd, is het van groot belang niet te lang op de roze wolk te blijven zitten. Alle ogen zijn op jou gericht als nieuwe leider en je mag geen steken laten vallen. Hoe zorg jij ervoor dat je snel en doeltreffend de juiste eerste stappen zet? Doe je dat met de janboerenfluitjes-aanpak gebaseerd op common sense: impulsief en intuïtief? Of juist planmatig met een stappenplan volgens de Amerikaanse methode om snel up and running te zijn? Of ben je eigenlijk op zoek naar een methode waarmee je een robuust fundament legt voor een slimme start en succesvol leiderschap in de 1000 dagen erna?

Maaike van der Wal richt de schijnwerpers op de eerste 100 dagen van nieuwe topmanagers. Zij neemt je mee, zodat je geen onnodige risico’s loopt en bovenal niet de gouden kansen laat liggen die langskomen in de beginperiode.

- Maaike van der Wal daagt het huidige denken over de eerste 100 dagen uit en biedt een nieuw perspectief op hoe het potentieel van de start effectief benut kan worden.

- Niet alleen relevant voor de nieuwe leider zelf, maar ook voor zijn rvc, rvt, hr en topmanagementteam.

- Geen receptenboek, maar wel een onderscheidende visie en methodisch denkkader met bruikbare tips en ervaringen.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Maaike van der Wal

    Maaike van der Wal

    Maaike van der Wal is trusted advisor van nieuwe topmanagers en topmanagementteams in de private en publieke sector. Zij helpt ze hun impact (en plezier) te vergroten door vraagstukken te ontrafelen die zowel de harde als zachte kant raken. Dankzij haar...
    Wal W