Classroom in a book: InDesign 2022, Nederlandse editie

Classroom in a book: InDesign 2022, Nederlandse editie

Uitvoering
Paperback, kleur , 448 pagina's
ISBN
9789463562614
Gepubliceerd
2022
€ 59,99

Verbreed uw kennis over typografie, pagina-opmaak en het opbouwen van documenten dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk variëren van een gedrukte flyer tot een interactief PDF-document met formuliervelden en zijn ontwikkeld om de beginnende InDesign-gebruiker via de meest fundamentele naar de krachtigste functies van InDesign te loodsen. Ervaren InDesign-gebruikers vinden in het boek praktijktips en functies die onmisbaar voor elke ontwerper zijn, zoals het intelligent plaatsen van afbeeldingen en het werken met live lettertypevoorbeelden. De 2022 release van dit standaardwerk bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u InDesign beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt. Tevens helpt dit boek ervaren InDesign-gebruikers hun expertise te vergroten, best practices te begrijpen en nieuwe functies te leren.

“Leer slim met de Classroom in a Book-serie! Het is dé bron voor Adobe professionals – gebruikers, docenten en Certified Instructors.” 

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Kelly Kordes Anton

    Kelly Kordes Anton schreef en publiceerde tientallen boeken en trainingscursussen over publicatietechnologieën en InDesign waaronder zeven eerdere edities van Adobe InDesign Classroom in a Book. Ze is communicatiemanager voor MillerCoors gevestigd in...
    Kordes Anton K
  • Tina DeJarld

    Tina DeJarld werkte al ver voor InDesign 1.0 in de loopgraven van het ontwerpwerk en is altijd bezig geweest met het overbrengen van ontwerpen op het scherm naar de echte productiewereld. Met de ervaring van zowel hoofd prepress als productieontwerper...
    DeJarld D

Classroom in a book: InDesign 2022, Nederlandse editie

Aan de slag
1
De werkruimte leren kennen
2
InDesign leren kennen
3
Een document opzetten en met pagina’s werken
4
Werken met objecten
5
Werken met kleur
6
Tekst laten doorlopen
7
Tekst bewerken
8
Werken met typografie
9
Werken met stijlen
10
Tabellen maken
11
Illustraties importeren en aanpassen
12
Werken met transparantie
13
Afdrukken en exporteren
14
Adobe pdf-bestanden met formuliervelden maken
15
Een epub met vaste lay-out maken en online publiceren
Index

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a book: InDesign 2022, Nederlandse editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over InDesign, op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...