Werken met lagen en selecties in Photoshop

Werken met lagen en selecties in Photoshop

Leer de volledige kracht van lagen en selecties in Photoshop te benutten!

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 256 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562300
Verwacht op
27 januari 2022
€ 44,99
nog niet leverbaar

De basisprincipes van Photoshop leren is geen sinecure! Helaas is dat precies de reden waarom de meeste mensen hun Photoshop-skills niet verder door ontwikkelen. Vaak blijft het toch bij wat handige tools en trucjes die je geleerd hebt maar de tijd, zin en het juiste oefenmateriaal ontbreken om de volgende stappen te maken. Hierdoor blijft de overgrote meerderheid van de kracht van Photoshop onbenut. In dit boek concentreert fotograaf en bestsellerauteur Glyn Dewis zich op de twee belangrijkste functies van Photoshop: lagen en selecties. Hij weet als geen ander dat als je die twee functies goed beheerst, je alles hebt om het potentieel van Photoshop te maximaliseren. Je haalt dan pas het beste uit je werk en het stelt je in staat om je volledige creativiteit te kunnen vertalen naar een verbluffend eindresultaat.

Een greep uit de inhoud:

  • Begin met een gedetailleerd overzicht van het startscherm en de werkruimte van Photoshop, inclusief hoe je deze het beste kunt instellen voor jouw manier van werken.
  • Vergroot je begrip van lagen en leer hoe je hun potentieel kunt maximaliseren in je selectieworkflow.
  • Leer over selecties en uitsnijdingen door het gebruik van tools – waaronder Selecteren en Maskeren, de Pen-tool, Kanalen, Vectormaskers, Kleurbereik en meer – onder de knie te krijgen.
  • Leer hoe je de best mogelijke haar- en vachtselecties kunt maken en nabootsen.
  • Werk jezelf een weg door drie selectieworkflows, waarbij je tools en technieken combineert om de best mogelijke resultaten te krijgen.
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar