Fotograferen met de Nikon Z-camera, 2e editie

Fotograferen met de Nikon Z-camera, 2e editie

Uitvoering
Paperback, kleur, 300 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562584
Verwacht op
21 oktober 2022
€ 34,99
niet meer leverbaar

Afbeeldingen of zelfs video’s die doen denken aan een prachtige gebeurtenis of documentaire – alles wat u kunt doen met spiegelloze Nikon-camera’s zoals de Nikon Z6, Z7 en de Z50 vindt u in dit rijkelijk geïllustreerde boek, Fotograferen met de Nikon Z-camera. De inhoud van het boek is zodanig gestructureerd dat u er gemakkelijk afzonderlijke onderwerpen in kunt opzoeken. Daarbij begint de auteur met een snelle introductie, zodat u direct aan de slag kunt. Aansluitend beschrijft zij de onderwerpen belichting, scherpstellen, kleurinstellingen alsmede de nieuwe objectieven en hun eigenschappen. U leert de functies aan de hand van heldere uitleg tot in de puntjes kennen. Verder is er veel aandacht voor achtergrondinformatie, tips voor instellingen en specifieke toepassingen in de praktijk. De onderwerpen flitsfotografie, filmen en accessoires ronden het geheel af.

Wis filter
  • Heike Jasper

    Gediplomeerd fotograaf Heike Jasper heeft een passie voor fotografie en prachtige gedetailleerde afbeeldingen. Ze is gecertificeerd trainer heeft gewerkt als fotograaf en is auteur van diverse boeken over camera s en flitsers. Sinds 2004 biedt ze professionele...
    - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Fotograferen met de Nikon Z-camera, 2e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Nikon op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...