Classroom in a Book: Adobe Photoshop CC 2018

Classroom in a Book: Adobe Photoshop CC 2018

2018 release, Nederlandse editie

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 400 pagina's
ISBN
9789463560450
Gepubliceerd
2018
€ 49,99
niet meer leverbaar

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop CC te leren

Leer hoe u digitale foto’s corrigeert, verbetert en aanpast, hoe u afbeeldingscomposities maakt en hoe u afbeeldingen voor web of druk voorbereidt. Automatiseer taken met handelingen. Verzamel en bewerk video, inclusief overgangs- en bewegingseffecten. Gebruik inhoudsgevoelige gereedschappen om afbeeldingen naadloos te repareren. Maak en beheer eigen penseelvoorinstellingen. Maak en print 3d-objecten. Coördineer designs met meerdere artboards en exporteer ze naar mobiele apparaten. Deel bronnen met derden en werk ze gemakkelijk bij. Voeg geavanceerde typografische effecten en glyphs toe.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe Photoshop CC Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra’s. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken.

Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe Photoshop CC (2018 release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe Photoshop CC-software met zich meebrengen.

“De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten.” - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

Downloadbare bestanden

Classroom in a Book: Adobe Photoshop CC 2018

AAN DE SLAG
1
HET WERKGEBIED LEREN KENNEN
2
ALGEMENE FOTOCORRECTIES
3
MET SELECTIES WERKEN
4
DE BEGINSELEN VAN LAGEN
5
SNELLE CORRECTIES EN VERBETERINGEN
6
MASKERS EN KANALEN
7
TYPOGRAFISCH ONTWERP
8
VECTORTEKENTECHNIEKEN
9
GEAVANCEERDE COMPOSITIES
10
SCHILDEREN MET HET MIXERPENSEEL
11
VIDEO BEWERKEN
12
WERKEN MET CAMERA RAW
13
BESTANDEN VOORBEREIDEN VOOR INTERNET
14
CONSISTENTE KLEUREN MAKEN EN AFDRUKKEN
15
WERKEN MET 3D-AFBEELDINGEN
BIJLAGEN
INDEX