Bouw een killer groeistrategie - Sprout Groeigids

Bouw een killer groeistrategie - Sprout Groeigids

Leer van Belsimpel, Helloprint en Picnic hoe je het gas erop houdt

Uitvoering
Paperback, steunkleur , 176 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654731
Gepubliceerd
2019
Serie
€ 23,99

Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. Deze gids biedt daarvoor praktisch toepasbare inzichten en leert je over de nieuwste tools en methodes. Lees hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf toepast. Laat je inspireren door de learnings van Belsimpel, Picnic, Helloprint en andere succesvolle scaleups. Sprout laat samen met de groeiexperts van EYnovation, nlgroeit, GoFastForward en Erasmus Centre for Entrepreneurship in Bouw een Killer Groeistrategie zien hoe je het wilde beest temt dat groei heet.

Inclusief voorwoord van Michiel Muller (oprichter Picnic).

‘Sprout stelt de belangrijkste voorwaarden om te groeien op scherp.’ – Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017

‘Een rijke set aan modellen om jouw strategie tegen het licht te houden.’ – Mark Vernooij, Founder THNK School of Creative Leadership

Wis filter
  • Team Sprout

    Team Sprout

    Startups scaleups en vooruit - de incidentele f ckups ze staan allemaal op de radar van Sprout het ondernemersplatform dat de verhalen achter succesvolle ondernemers vertelt en de lessen van hun mislukkingen deelt. Omdat Sprout gelooft dat vernieuwende...
    Sprout S

Meer weten over Verandermanagement? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Bouw een killer groeistrategie - Sprout Groeigids over Verandermanagement en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 40, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...