De perfecte post op LinkedIn

De perfecte post op LinkedIn

Voor meer zichtbaarheid en impact

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 240 pagina's
Auteur
ISBN
9789083359113
Gepubliceerd
2024
€ 25,00

LinkedIn heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een volwaardig B2B-contentplatform voor ondernemers. Met meer dan 10 miljoen accounts is LinkedIn het grootste zakelijke platform van Nederland. En daarmee ook een heel krachtige marketingtool.

Maar veel ondernemers denken bij marketing op LinkedIn nog te vaak vanuit de commerciële hoek. Ze plaatsen berichten waarin ze vertellen hoe goed hun product of dienst is. En juist daarvan is bekend dat het contraproductief werkt. Alleen maar informatie ‘zenden’ is een van de belangrijkste redenen voor mensen om af te haken.

De vraag is hoe je wél goede content maakt. Sterker: hoe je de perfecte post maakt waardoor je opvalt en gewaardeerd wordt. Hoe je een strategie ontwikkelt waardoor je meer leads krijgt. Hoe je bereikt dat mensen je berichten gaan liken, becommentariëren en aanbevelen. Goede content plaatsen dus. Maar wat is dan goede content en wat zijn de ingrediënten van de perfecte post? In dit boek lees je er alles over.

Nieuw in deze 2e herziene en uitgebreide editie:

  • Zo zet je LinkedIn strategisch slim in voor meer leads.
  • Het laatste nieuws over de werking van het algoritme.
  • Hoe je ChatGPT kunt inzetten en wat de voor- en nadelen zijn.
  • Boordevol nieuwe tips, voorbeelden en ideeën.

Meer weten over Internet & social media? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De perfecte post op LinkedIn over Internet & social media en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...