Handboek online redactie

Handboek online redactie

De meest complete gids voor iedereen die meer wil halen uit online communicatie

Uitvoering
Boek, 400 pagina's
ISBN
9789089656841
Verwacht op
30 maart 2023
€ 37,99
nog niet leverbaar

Websites, webshops, sociale media, Google en apps. Als online content- of communicatieprofessional ben je er dagelijks druk mee. Vernieuwen, optimaliseren, engagement creëren. Content ontwikkelen die bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelen. Dus wil je dáár scoren waar jouw (toekomstige) klanten zich bevinden. Met een goede zichtbaarheid, krachtige content en een doordacht verhaal.

Dat vraagt nogal wat. Het Handboek Online Redactie geeft je grip. Bij het ontwikkelen van de online strategie, contentplanning en beheer. Bij het schrijven van pakkende teksten en zoekmachine-optimalisatie. Bij sociale media, audiovisuele content, monitoring en evaluatie. En meer.

Handboek Online Redactie is daarmee het meest complete handboek voor iedereen die meer wil halen uit online communicatie.

Wis filter
 • Corona de Wert

  Corona de Wert

  Corona de Wert helpt organisaties en professionals om meer impact te maken met (online) communicatie als trainer en adviseur. In haar bedrijf Dommel Communicatie bundelt ze vakkennis praktijkervaring en lol in taal en communicatie....
  Wert W
 • Geert Poort

  Geert Poort

  Geert Poort is trainer en adviseur in online communicatie. Met veel plezier ontwikkelt en verzorgt hij opleidingen en coacht hij communicatieprofessionals in organisaties vanuit zijn bureau Poorttaal....
  Poort P

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Handboek online redactie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...