AI in marketing

AI in marketing

Gids voor de marketingprofessional van de toekomst

Uitvoering
Boek, 224 pagina's
ISBN
9789089656681
Verwacht op
02 maart 2023
€ 27,99
nog niet leverbaar

Marketing zoals we die nu kennen houdt op te bestaan. Kunstmatige intelligentie (AI) gaat het vak volledig op zijn kop zetten. Technologische ontwikkelingen brengen veranderingen met zich mee die voor veel marketeers nu nog onbekend zijn, maar die enorme gevolgen zullen hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Marketeers die segmenteren en content creëren op basis van slimme modellen, zullen het winnen van de marketeers die post-its plakken voor persona’s en uren besteden aan een blog. Dat betekent dat marketeers hun vak opnieuw moeten uitvinden; herijken wat het betekent om een marketeer te zijn.

Veel marketeers onderschatten de impact van AI op hun eigen werkzaamheden. AI is immers voorbehouden aan de Googles en Facebooks van deze wereld, toch? Maar AI is dichterbij dan we denken. En de mogelijkheden voor marketeers zijn eindeloos.

AI in marketing geeft opheldering in het mysterie rondom AI en benoemt concrete toepassingen van AI binnen het marketing vakgebied. Door middel van real life cases, heldere stappenplannen en methodes leert het boek je anders kijken naar je marketing werkzaamheden en de kansen van AI te benutten. Valkuilen en ethische vraagstukken komen hierbij uitgebreid aanbod. AI in marketing is onmisbaar voor iedere marketeer van contentmarketing tot aan ad-specialist. Van freelancer tot aan marketingmanagers binnen corporates. Dit boek is voor elke marketingprofessional die verder kijkt.

Wis filter
  • Charida Dorder

    Charida Dorder

    Charida Dorder is 10 jaar werkzaam in het marketingvak en oprichtster van het platform aiformarketingacademy. com dat marketing professionals ondersteunt bij het begrijpen en toepassen van Artificial Intelligence. Als spreker voor o.a. het AI-program...
    Dorder D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij AI in marketing hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...