Charida Dorder

Charida Dorder

Charida Dorder is auteur van het boek AI in marketing, 10+ jaar werkzaam in het marketingvak en oprichtster van het platform aiformarketingacademy.com. Het platform dat marketingprofessionals ondersteunt bij het begrijpen en toepassen van Artificial Intelligence. Als spreker voor o.a. het AI-program aan de Ivy League Colombia University in New York focust Charida zich op het toegankelijk maken van AI. Daarnaast is ze member van de Nederlandse AI Coalitie, partner van het Responsible Applied AI programma aan de Hogeschool Rotterdam, executive teacher aan de Erasmus Universiteit, docent aan Beeckestijn Business School en begeleidt ze AI-trajecten voor mkb’ers, agencies en corporates.


  • AI in marketing

    2023  |  ISBN 9789089656681

    Winnaar van de PIM Marketing Literatuurprijs 2023 Marketing zoals we die nu kennen houdt op te bestaan. Kunstmatige intelligentie (AI) gaat het vak volledig op zijn kop zetten. Technologische ontwikkelingen brengen veranderingen met zich mee die enorme... lees meer
    Beschikbaar als:

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Charida Dorder geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Charida Dorder op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden