Het mooiste uit de put halen

Het mooiste uit de put halen

Groei-principes bij tegenslagen in je leven

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit, 192 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656322
Gepubliceerd
2022
€ 26,99

Het hoort bij het leven, zeggen ze: tegenslagen. Een ontslag, scheiding, ongeluk, ziekte, het verlies van een naaste. Allemaal impactvolle gebeurtenissen die je wereld (tijdelijk) op zijn kop zetten. Je kunt ze niet voorkomen, en zelden veranderen. Het enige waar je invloed op hebt, is de manier waarop je ermee omgaat. Het helpt als je niet alleen ‘de put’ ziet waarin je zit, maar vooral ook de bron die daarin te vinden is voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jesse Jacobs heeft – door de tegenslagen in haar eigen leven en de ervaringen in haar coachpraktijk - inzicht gekregen in de helpende en helende principes bij dit soort schokkende gebeurtenissen. In Het mooiste uit de put halen legt zij deze principes uit en reikt zij jou daarmee een uniek en inspirerend coach- en reflectieboek aan, dat je helpt om in moeilijke tijden weer rust, richting, perspectief en houvast te krijgen.

Het boek is voor iedereen die in het leven te maken krijgt met tegenslagen en voor professionals die hun cliënten willen helpen het mooiste uit de put te halen.

  • Stapsgewijs uit de put komen met behulp van vijf heldere groeiprincipes.
  • Onderbouwd met inzicht gevende theorie, concepten en praktische (test)instrumenten.
  • Inclusief een praktisch werkboek met gerichte reflectievragen om direct mee aan de slag te gaan.
Wis filter
  • Jesse Jacobs

    Jesse Jacobs

    Jesse Jacobs is psycholoog heeft haar eigen coachpraktijk en werkt al 25 jaar met hart en ziel als teamtrainer en coach voor tal van organisaties. Daarnaast is zij actief als relatiecoach voor particuliere cliënten....
    Jacobs J

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Het mooiste uit de put halen hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over mooiste op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...