Parels in de shit

Parels in de shit

Lichter leven in tijden van pijn, verlies en ander gedoe

Uitvoering
Flexcover, steunkleur , 176 pagina's
ISBN
9789089657305
Gepubliceerd
2024
€ 25,99

Shit happens. Maar wat doe je als iets je overkomt waar je niet om hebt gevraagd? Als je steeds maar tegen jezelf aanloopt? Of als je het tij maar niet gekeerd krijgt?

Peet leeft al veertien jaar met kanker en weet bijna vier jaar dat ze ongeneeslijk ziek is. Jacky doet onderzoek naar zingeving en positieve psychologie. In dit boek gaan ze samen in gesprek over de shit in hun leven – en hoe ze daarmee omgaan. En daarin zitten verrassend veel overeenkomsten. Want of je nou ziek bent of gezond: tijd is kostbaar. Negatieve gedachtes kunnen met je aan de haal gaan. En je hebt te accepteren dat je niet alles in de hand hebt.

De 33 inzichten uit hun gesprekken lees je in dit boek. Verwacht geen recept voor een gelukkig leven (want in dat soort boeken geloven ze niet). Wel: een boek dat je helpt om de parels in jouw shit te zien. Om te kiezen voor licht, zonder de donkere kanten van het leven te ontkennen. Ter inspiratie op die momenten dat het (l)even tegenzit.

 • Unieke combinatie van doorleefde ervaringsverhalen en verdieping vanuit de wetenschap.
 • Open en eerlijk over universele thema’s en herkenbare struggles waar ieder mens mee te maken krijgt.
 • Succesvol auteur Jacky van de Goor verkocht meer dan 20.000 boeken op het gebied van zingeving en positieve psychologie.
Wis filter
 • Jacky van de Goor

  Jacky van de Goor

  Jacky van de Goor werkt als trainer organisatiecoach auteur en onderzoeker aan zingeving en vitaliteit van mensen en organisaties. Ze schreef o.a. Je leven in één herinnering en 107 Losbrekers ....
  Goor G
 • Peet de Jonge

  Peet de Jonge

  Peet de Jonge was communicatieadviseur. Door kanker is ze volledig arbeidsongeschikt. Ze geniet van het leven en de mensen om haar heen....
  Jonge J

Meer weten over Psychologie algemeen? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Parels in de shit over Psychologie algemeen en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...