Zakendoen op gevoel

Zakendoen op gevoel

Het intuïtiemodel als basis voor succes

Uitvoering
Boek, flexcover, zwart-wit, 200 pagina's
ISBN
9789089655196
Verwacht op
26 augustus 2020
€ 24,99

In je werk sta je dagelijks voor keuzes. Hoe haal ik deze deal binnen? Neem ik die sollicitant aan of niet? Is het slim deze investering te doen? Veel mensen benaderen dit soort vragen het liefst rationeel: ze verzamelen informatie, analyseren die en doordenken alles grondig. Dat levert vaak hoofdpijn op, maar lang niet altijd een goede beslissing. Wat zou er gebeuren als je wat vaker zou luisteren naar je gevoel?

Marcel Adriaanse vertrouwt al jaren op de kracht van intuïtie. Aan de hand van zijn intuïtiemodel laat hij in dit boek zien hoe intuïtie je zakelijk verder brengt. De eerste drie pijlers van het model – autonomie, analyse en timing – betreffen jou als persoon en helpen je om betere beslissingen te nemen. Met de laatste drie pijlers – intonatie, empathie en kwetsbaarheid – krijg je met minder moeite meer voor elkaar.

Zijn advies? Zet je denkvermogen in, maar leer vooral te vertrouwen op je gevoel. Dat brengt je niet alleen volop energie en nieuwe inzichten, maar leidt ook tot een succesvolle organisatie en een betere versie van jezelf.

  • Vertrouwen op intuïtie leidt tot betere beslissingen, meer zakelijk succes en een leuker leven.
  • Zakendoen op gevoel is a life changer: de boeken die je daarna leest, de trainingen die je volgt, de gesprekken die je voert – je haalt er veel meer uit.
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Marcel Adriaanse

    Marcel Adriaanse is bedrijvenbouwer investeerder en medeoprichter van interim/consultancybureau Hofmeier. Zijn ondernemerskwaliteiten levenservaring en unieke persoonlijkheid maken hem tot een inspirator voor ondernemers managers en kennisprofessionals....
    - -