Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

En wat jij als persoon, professional én organisatie nodig hebt om dit te bereiken

Uitvoering
Flexcover, steunkleur , 240 pagina's
Auteur
ISBN
9789089657329
Gepubliceerd
2024
€ 34,99

Al jaren worstelen organisaties met de onderwerpen inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en discriminatie. Op alle niveaus. Want natuurlijk wil niemand onderscheid maken en iedereen gelijk behandelen. Doorgaans zonder succes want er wordt vaak teruggegrepen op trainingen die nauwelijks werken, adviseurs die nooit echt eindverantwoordelijkheid hebben en een obligaat verhaal in de jaarplannen. Met als gevolg dat medewerkers en managers alleen maar moe worden van deze onderwerpen.

Hoe krijg je de energie weer terug en werk je aan duurzame oplossingen die wél verschil maken? Oplossingen waarbij de ander niet het gevoel krijgt ‘dader of ‘slachtoffer’ te zijn maar die een visie, en een manier van werken bieden waarmee wij samen op een mooie manier verder kunnen komen. Waarbij de kwaliteiten en talenten van iedereen worden gezien en gewaardeerd, ongeacht kleur, sekse, afkomst, genderr of geaardheid.

In Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap legt Iwan Bean uit hoe je dat kunt doen. Hij heeft in zijn werk en privé veel ervaring met diversiteit, inclusie en innovatie, waarbij hij productieve en constructieve strategieën in concrete acties omzet. De kunst is om niet te polariseren maar te verbinden. Stop met praten en start met handelen vanuit inclusief meesterschap.

“Diversity is a fact. Inclusion is an act. Mastery makes impact.”

Wis filter
  • Iwan Bean

    Iwan Bean

    Iwan Bean is topmanager en eigenaar van Iwan Bean Leiderschap Training en Coaching. Hij richt zich in het bijzonder op complexe leiderschapsthema s waarbij strategie beleid en de implementatie daarvan centraal staan. Iwan heeft twee executive MBA-opleidingen...
    Bean B

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...