Stoppen met stapelen (e-book)

Stoppen met stapelen (e-book)

Waarom zoveel organisaties overbelast zijn - en hoe je dat voorkomt

Uitvoering
E-Book, 160 pagina's
ISBN
9789089652034
Gepubliceerd
2013
€ 19,99

Is jouw organisatie ook stapelgek?!

Je hoort het overal om je heen: ‘Ik ben nooit klaar’, ‘Er komt alleen maar werk bij’, ‘Het één is nog niet af of het volgende staat alweer voor de deur’. Organisaties zitten overvol, en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Er worden voortdurend nieuwe plannen en activiteiten gelanceerd. Dit ‘stapelgedrag’ heeft verstrekkende gevolgen: de focus verdwijnt, organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren.

In Stoppen met stapelen lees je waarom zoveel organisaties stapelgek zijn en hoe je dit stapelen – via vijf eenvoudige stappen – kunt stoppen. Het vrijmaken van organisatiecapaciteit levert direct een aantal belangrijke voordelen op: een daling van de werkdruk, een flexibelere organisatie en een beter bedrijfs¬resultaat. Wie wil weten hoe je een organisatie met het aanwezige talent en de bestaande middelen snel en effectief kunt opschonen, leest dit boek!

Frans van Loef is eigenaar van Freecapacity. Hij ondersteunt organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen.

Het is heel menselijk om steeds weer te stapelen. Maar dit juist niet doen geeft focus, energie en kracht. Dit boek biedt praktische handvatten om tegen je natuur in te gaan en vandaag nog te stoppen met stapelen. Een must-read!

Bas van der Veldt – CEO en mede-eigenaar van AFAS Software

Een toegankelijk en pragmatisch boek dat stapelgedrag in organisaties op een verfrissende wijze aan de kaak stelt. Voor iedereen die slimmer wil omgaan met middelen, energie en tijd, om voor klanten het grote verschil te maken.

Rob Idink – Country Manager Printing & Personal Systems bij Hewlett-Packard Nederland

Wis filter
  • Frans van Loef

    Frans van Loef

    Frans van Loef is expert op het gebied van organisatiecapaciteit en strategierealisatie. Vanuit FreeCapacity en Bolster begeleidt hij na jaren zelf CEO te zijn geweest organisaties en binnen- en buitenland bij het vrijspelen van capaciteit. Eerder schreef...
    Loef L