Interactief presenteren: een persoonlijke masterclass (e-book)

Interactief presenteren: een persoonlijke masterclass (e-book)

Uitvoering
E-Book , 160 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089651129
Gepubliceerd
2011
€ 16,99

Het succes van een presentatie valt of staat met de overtuigingskracht van de spreker. Maar hoe zorg je ervoor dat je publiek geboeid raakt én blijft? Christa Althof en Rosita Setz geven in dit boek meer dan honderd eigentijdse adviezen. Snel en overzichtelijk passeren belangrijke do’s en don’ts de revue. De auteurs gaan niet alleen in op je persoonlijke presentatie en de interactie met je publiek, maar laten ook zien waar een goede presentatie aan voldoet en hoe je tot een aansprekend verhaal kunt komen. Bovendien beschrijven zij hoe je op een slimme manier gebruik kunt maken van social media. Daarmee is deze masterclass interactief presenteren een handig naslagwerk voor iedereen die op een ontspannen, deskundige en overtuigende manier wil presenteren.

“Christa en Rosita hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van presentatietrainingen. Zij zijn de toppers in de markt. Nu hebben ze hun ervaringen opgeschreven, het resultaat is een uitgebreid handboek over presenteren, een must voor iedereen die zich verder wil bekwamen in de kunst van het presenteren.”

Hans Groen, Eigenaar Focus Conferences BV

“… Het is een eigentijds boek over presenteren, waar je afhankelijk van je belangstelling of vraag ‘zappend’ door heen kunt gaan. Daarmee is de aanpak van het boek doelgericht, to the point en praktisch. Met deze snelle aanpak, schieten de dames midden in de ‘presentatie’roos.”

Remco Claassen, Spreker en trainer op het gebied van leiderschap en effectiviteit; auteur van o.a. ‘ Verbaal Meesterschap’

Wis filter
  • Christa Althof

    Christa Althof is opgeleid tot logopedist en ontwikkelde zich met NLP tot trainer en coach. Sinds 1995 verzorgt zij trainingen en individuele coaching op het gebied van communicatie presenteren en persoonlijke ontwikkeling. Samen met Rosita Setz verzorgt...
    Althof A
  • Rosita Setz

    Rosita Setz volgde de lerarenopleiding en MO-A studie pedagogiek. Lesgeven en trainen in creatieve en commerciële vakken doet zij al meer dan 30 jaar. Vanaf 1996 heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van presentatievaardigheden. Samen met Christa...
    Setz S

Interactief presenteren: een persoonlijke masterclass (e-book)

Aanbevelingen
Inleiding
Deel I
De presentatie: de brug naar het publiek
Een goede voorbereiding
Praktische punten op locatie
De interactie met je publiek
Deel II
De presentator: passievol en boeiend
In contact met je publiek
Een uitnodigende houding
De zaal: jouw podium
Zichtbare mimiek
Expressief en ontspannen spreken
De juiste woorden kiezen
Deel III
De presentatietools: de inzet van multimedia
Visuele presentatiemiddelen
Social media en presenteren
Online presenteren
Bijlage 1: Oefeningen
Bijlage 2: Checklists
Dankwoord aan onze bronnen van inspiratie
Inspirerende literatuur
Over de auteurs

Meer weten over Managementvaardigheden? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Interactief presenteren: een persoonlijke masterclass (e-book) over Managementvaardigheden en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...