75 Checklisten voor de nieuwe manager (e-book)

75 Checklisten voor de nieuwe manager (e-book)

Uitvoering
E-boek, 160 pagina's
ISBN
9789089650979
Gepubliceerd
2011
€ 16,99

Als manager heb je een breed palet aan taken en verantwoordelijkheden, variërend van het coachen en motiveren van je medewerkers, tot het geven van presentaties en het maken van financiële rapportages. In 75 Checklisten voor de nieuwe manager passeren de belangrijkste processen waarmee managers te maken krijgen de revue. De checklisten in dit boek helpen je te bekijken hoe iets nu ook alweer zat, hoe je een proces het best kunt doorlopen, welke zaken je precies nodig hebt of hoe je iets goed kunt aanpakken. Kortom: de checklisten in dit boek geven je zekerheid dat je niets over het hoofd ziet, met name op de momenten dat je veel punten tegelijk moet overzien, te maken hebt met ingewikkelde procedures of in onbekende situaties belandt.

- Een handig naslagwerk dat de lezer helpt controle over zijn werk te krijgen.

- 75 checklisten die aansluiten bij de hedendaagse competenties van managers.

- Inclusief checklisten over nieuwe thema’s als social media, het nieuwe werken, invloed hebben en creatieve denktechnieken.

Over de auteurs

Aan dit boek hebben meerdere auteurs meegewerkt, elk met hun eigen expertise. Asha Kalijan heeft de meeste checklisten voor haar rekening genomen. Haar expertise ligt op het terrein van het begeleiden van leidinggevenden, zowel bij het verbeteren van de prestaties van hun bedrijf als hun persoonlijke prestaties. Verder hebben o.a. de volgende auteurs meegewerkt: Michel Hoetmer (verkoop en marketing), Rineke Rust & Marenthe de Bruijne (creativiteit), Femke Hogema (financiën) en Yolanda Buchel (loopbaanonderhoud).

 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Asha Kalijan

  Asha Kalijan

  Asha Kalijan is coach consultant én yogadocent. Vanuit haar eigen bedrijf Adimco coacht en adviseert zij op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling. Daarnaast geeft zij yoga- en meditatielessen voor de nodige balans. www.adimco.org...
  Kalijan K
 • Michel Hoetmer

  Michel Hoetmer helpt ondernemers en verkopers bij het werven van nieuwe klanten. Hij heeft een nuchtere kijk op het verkoopvak. Daarnaast schuwt hij het niet om tegen bekende dogma s te schoppen. Hij is de auteur van het succesvolle boek De 7 zonden van...
  Hoetmer H