Diana Bokje

Als fotocoach geeft Diana Bokje fotografen het gereedschap en de inspiratie om hun fotografie visie, creativiteit en zeggingskracht te ontwikkelen zodat zij anderen kunnen raken met hun foto's. “Het fotograferen zit mij in het bloed. Ik ben opgegroeid in een fotografennest, kreeg mijn eerste camera op mijn vierde verjaardag”, zegt zij. “Wat mij blijft boeien in de fotografie is de grote verscheidenheid aan beelden. Van prachtige esthetische tot rauwe prikkelende foto’s en soms ongrijpbare verbeeldingen van de werkelijkheid. Mijn eigen fotografie heeft vaak een persoonlijke achtergrond. Een innerlijke strijd, bijzondere gebeurtenis of emotie die ik met behulp van fotografie bevraag. Universele vragen die de kijker raakt en anders laat kijken naar fotografie.”


  • Focus op Fotografie: Van maken tot raken

    Paperback, kleur  |  2021  |  ISBN 9789463562164  |   Focus op Fotografie

    De fototechniek wordt steeds toegankelijker en gemakkelijker. Het beheersen van de techniek is een mooie basis maar wordt je publiek hier warm van? Je wilt de mensen graag ontroeren met boeiende fotografie die inhoud heeft. Foto s die mensen raken beginnen... lees meer
    003499 € 34,99

    Details  

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Diana Bokje geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Diana Bokje op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden