Verbeter je online marketing met Google Analytics, 2e editie

Verbeter je online marketing met Google Analytics, 2e editie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 220 pagina's
ISBN
9789463563291
Verwacht op
27 januari 2024
€ 39,99 € 34,99 (actieprijs t/m 25-1-2024)

Efficiënt gebruikmaken van data en analyses is essentieel in online marketing. Verbeter je online marketing met Google Analytics, 2e editie is een baanbrekend boek dat elke marketeer, beginner of professional, moet hebben. Dit boek biedt diepgaand inzicht in de werking van Google Analytics en de nieuwste mogelijkheden van Google Analytics 4.

Met de toenemende complexiteit van online marketing is het belangrijk om data correct te interpreteren. Dit boek leert je hoe je deze data kunt omzetten in praktische lessen en waardevolle inzichten. Het is niet alleen een handleiding voor het begrijpen van de basisprincipes van Google Analytics, maar het introduceert je ook in de geavanceerde aspecten van deze krachtige tool.

De nieuwste editie van Verbeter je online marketing met Google Analytics is bijgewerkt met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het boek omvat essentiële technieken van machine learning en marketing automation die je direct kunt integreren in je online marketingstrategie. Hierdoor ben je in staat om een voorsprong te nemen in de steeds veranderende digitale marketingwereld.

Google Analytics 4, met zijn geavanceerde mogelijkheden, staat centraal in dit boek. De lezer krijgt praktische tips en technieken voor het gebruik van deze nieuwe versie, die meer gericht is op gebruikers en evenementen. Dit stelt marketeers in staat om een nauwkeuriger en gedetailleerder inzicht te krijgen in gebruikersgedrag.

Een ander belangrijk aspect van dit boek is de nadruk op machine learning en marketing automation. Deze technologieën worden steeds belangrijker in online marketing. Je leert hoe je deze technieken kunt gebruiken om je marketinginspanningen te automatiseren en te optimaliseren, wat resulteert in efficiëntere campagnes en betere resultaten.

Verbeter je online marketing met Google Analytics, 2e editie is meer dan alleen een technisch handboek; het is een gids die je meeneemt in de wereld van online marketing. Het helpt je om je vaardigheden te verbeteren, ongeacht je huidige niveau. Van fundamentele principes tot geavanceerde strategieën, dit boek is een essentiële bron voor iedereen die zijn online marketing wil verbeteren.

Dit boek is een onmisbaar instrument voor marketeers die hun online marketingstrategie willen verbeteren. Het biedt praktische inzichten en technieken die je kunt toepassen om je doelgroep effectiever te bereiken en je online aanwezigheid te versterken. Met dit boek in handen ben je goed uitgerust om je online marketing naar nieuwe hoogtes te tillen.

Wis filter
  • Gerard Rathenau

    Gerard Rathenau

    Gerard Rathenau is Digital analist & strateeg. Hij is ruim tien jaar actief in de online marketing eerst als campagnemanager en nu als marketinganalist en -strateeg. Hij schrijft twee keer per maand een nieuwsbrief over Digital Analytics & strategie....
    Rathenau R

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Verbeter je online marketing met Google Analytics, 2e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over analytics op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...