Hallo, ik ben ChatGPT

Hallo, ik ben ChatGPT

Een boek over ChatGPT. Geschreven door ChatGPT. Met een voorwoord van Erwin Blom

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 160 pagina's
ISBN
9789463563130
Verwacht op
16 juni 2023
€ 24,99 € 22,50 (actieprijs t/m 14-6-2023)

"Met dit praktische boek ontdek je de kracht van ChatGPT en leer je hoe je deze technologie kunt gebruiken om je in je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Een absolute must-read voor iedereen die meer uit deze fascinerende technologie wil halen!"

Ontdek de wereld van ChatGPT en leer hoe je deze krachtige AI-technologie kunt gebruiken om middels opdrachten in gewoon Nederlands je dagelijkse bezigheden leuker en efficiënter te maken. In dit boek nemen we je mee door de basisprincipes van ChatGPT, van de geschiedenis en de werking tot de meest recente ontwikkelingen. Je leert hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het opvragen, analyseren en genereren van informatie, het schrijven van voorstellen, samenvattingen en recepten en meer. We bespreken ook de ethische overwegingen van het gebruik van ChatGPT en geven praktische tips voor verantwoord gebruik.

Uit de inhoud:

 • Geschiedenis en toekomst van ChatGPT
 • Hoe ChatGPT werkt
 • De verschillende versies van ChatGPT
 • Toepassingen van ChatGPT
 • Geavanceerde technieken
 • Ethische zaken en praktische tips voor verantwoord gebruik
 • Talloze praktische voorbeelden voor thuis, het werk of ontspanning

Naast ChatGPT wordt ook aandacht besteed aan Midjourney, een AI-generator voor beeld, en Microsofts Bing Chat, dat gebruikmaakt van de technologie achter ChatGPT.

Wis filter
 • ChatGPT

  ChatGPT is een AI-gedreven taalmodelassistent ontwikkeld door OpenAI. Het is geprogrammeerd en getraind om mensen te helpen bij het beantwoorden van vragen het genereren van tekst het vertalen van talen en nog veel meer. Als een AI-taalmodelassistent...
  - -
 • Bob van Duuren

  Bob van Duuren

  Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft al ruim 35 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen waarbij zijn affiniteit bij internet programmeren en grafische toepassingen ligt. Hij geeft sinds 2002 leiding aan...
  Duuren D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Hallo, ik ben ChatGPT hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over ai op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...