Handboek WordPress 6e editie

Handboek WordPress 6e editie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 300 pagina's
ISBN
9789463562942
Verwacht op
25 januari 2023
Serie
€ 39,99
nog niet leverbaar

WordPress is een populair systeem om websites mee te maken. Het programma is geliefd om zijn gebruiksgemak en uitbreidingsmogelijkheden. Het Handboek WordPress loodst u langs alle mogelijkheden. Dat begint bij het installeren van WordPress en eindigt bij het kiezen van de juiste plug-ins en thema's. Speciale aandacht is er voor wijzigingen in versie 6 van WordPress, waaronder het plaatsen van kant-en-klare blokken op websites. Verder is er ruim aandacht voor het werken met berichten, pagina's, widgets en het menu. Het boek geeft antwoord op de belangrijkste vragen die u bij het bouwen en beheren van uw site tegenkomt. In dit Handboek vindt u uitleg over alle gangbare en meer geavanceerde taken die komen kijken bij het opzetten en beheren van de zelfgehoste versie van WordPress (WordPress.org). De mogelijkheden van WordPress.com worden kort aangestipt.

  • Alles over installatie, plug-ins en thema’s
  • Maak eenvoudig websites voor clubs, verenigingen, zakelijk of voor privé.
  • Leer alles over het beheren en onderhouden van uw site
Wis filter
  • Dirkjan van Ittersum

    Dirkjan van Ittersum

    Dirkjan van Ittersum (1972) werkt sinds 1997 als ict-journalist. Hij schrijft sinds 2010 ook boeken over ict-onderwerpen. Dirkjan was enkele jaren hoofdredacteur van het telecomvakblad Connexie en publiceert in onder meer Digitaalgids Computer Idee PC-Active...
    Ittersum I

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Handboek WordPress 6e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over wordpress op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...