60PlusPlaza: Yoga voor 60-plussers

60PlusPlaza: Yoga voor 60-plussers

Vitaal en in beweging

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 152 pagina's
ISBN
9789463562843
Verwacht op
27 oktober 2022
Serie
€ 20,00 € 18,00 (actieprijs t/m 25-10-2022)

Met het verstrijken der jaren verandert ons lichaam en kunnen we symptomen ervaren als verlies van kracht, flexibiliteit en vitaliteit. Maar ook klachten als bijvoorbeeld chronische pijn, slaapproblemen en depressiviteit kunnen optreden.

Het goede nieuws is dat je met yoga lichamelijk en geestelijk fit, sterk en in balans kunt blijven. Door regelmatig een beetje tijd te besteden aan eenvoudige lichamelijke oefeningen én ademhaling, wat een essentieel onderdeel is van yoga, kun je je leven verbeteren op meerdere vlakken en zorgen voor een algeheel welbevinden. Dit boek is daarbij je ideale gids.

Het biedt tal van eenvoudige oefeningen die ideaal zijn voor 60-plussers en onderscheidt zich vooral door het gemak waarmee de auteur uitlegt waar het om draait, waarbij men vervolgens allerlei programma’s zelf kan samenstellen.

Wis filter
  • Margareth Luijkx

    Margareth Luijkx is expert bij uitstek als het om yoga voor ouderen gaat. Ze is al meer dan tien jaar actief op dit gebied en heeft daarvoor zelfs een speciale benadering uitgewerkt. Het gaat er daarbij om dat de houdingen toegankelijk moeten zijn en...
    - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 60PlusPlaza: Yoga voor 60-plussers hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over gezondheid op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...