Moest er nog eens bijkomen van niet!

Moest er nog eens bijkomen van niet!

Sterke teksten. Krachtige inhoud. Blije lezer.

Uitvoering
Boek , 224 pagina's
ISBN
9789462962187
Gepubliceerd
2023
€ 21,99

Je vraagt je het regelmatig af: worden mijn teksten eigenlijk wel gelezen? En beleeft de lezer er ook nog een beetje plezier aan? Vanaf nu hoef je nooit meer te twijfelen. Dit boek wordt jouw grote vriend. Vol met voorbeelden, schrijftips, schemaatjes, oog-openers en zelfs wat lekkere columns voor de afwisseling. Oh ja, je leest natuurlijk ook hoe je AI optimaal inzet voor jouw teksten.

Veel aandacht ook voor de inhoud van je tekst. Je wilt geen moest-er-nog-eens-bijkomen-van-nietjes schrijven. Want door te schrijven dat je “een professioneel bedrijf bent met service hoog in het vaandel”, daar pak je geen lezer mee. Dat zeggen al je concurrenten namelijk ook. Ooit gehoord van de toast met brie-test? Van het wethoudersyndroom? Je komt ze allemaal tegen in dit boek. Ze helpen jou sterke teksten met een krachtige inhoud te schrijven.

Moest er nog eens bijkomen van niet is de opvolger van het succesvolle Schrijf eens even normaal, joh!. De glimlachgarantie is gebleven. De aandacht voor het onderscheidende vermogen is nieuw. Het gaat er niet alleen om hoe je iets opschrijft, maar ook wat en waarom. De combinatie van tekst & inhoud maakt dit boek tot een must have voor iedereen die iets met teksten doet.

Wis filter
 • Willem Verdaasdonk

  Willem Verdaasdonk

  Willem Verdaasdonk leert mensen beter te schrijven. Iedereen kan dat leren vindt hij en dat laat hij zien in zijn trainingen. Willem staat bekend om zijn oneliners. Het moest er nog eens bijkomen van niet. Je schrijft nooit voor een doelgroep maar altijd...
  Verdaasdonk V
 • Rick Evers

  Rick Evers

  Rick Evers is trainer en tekstschrijver met 25 jaar ervaring. Hij maakt overal in Nederland mensen blij met praktische schrijftrainingen. En daarbij is humor een belangrijk onderdeel want saaie trainingen zijn er volgens Rick al genoeg. Hoe ver Ricks...
  Evers E

Moest er nog eens bijkomen van niet!

Voorwoord
Waarom dit boek?
1
Het inkomertje
tussendoorcolumn - Ze pakte me helemaal in
2
Dit is een herhaling
tussendoorcolumn - Pier
3
Inhoud eerst
tussendoorcolumn - Kwijt
4
Hoe schrijf je het op?
tussendoorcolumn - Ode aan het kerstpakket
5
De vier latjes
tussendoorcolumn - De verkeerde rij
6
Bijna klaar
Oplossingen
Even nog over AI
Over de auteurs
Trefwoorden

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Moest er nog eens bijkomen van niet! over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...