40 dagen liefde voor jezelf, 2e editie

40 dagen liefde voor jezelf, 2e editie

Jouw persoonlijke route naar meer vrijheid, rust en geluk

Uitvoering
Boek , 192 pagina's
ISBN
9789462962101
Gepubliceerd
2023
€ 24,99

Om gelukkig te kunnen zijn moet je van jezelf houden. Geluk en zelfliefde gaan hand in hand. Helaas zijn het geen zaken die zomaar even ontstaan, terwijl er soms wel wat vanzelfsprekend over wordt gedaan. ‘Geluk is een keuze,’ zeggen ze dan. Of: ‘Natuurlijk houd ik van mezelf!’ Maar in de praktijk is zelfcompassie, liefde voor jezelf, het moeilijkste wat er is.

Schuld, schaamte en oordeel weerhouden ons er vaak van om de keuzes te maken die we eigenlijk zouden willen maken en het leven te leiden dat we zouden willen leiden. Hoe komt het toch dat we voor anderen vaak meer compassie, begrip en medeleven hebben dan voor onszelf? Waarom leggen we voor onszelf de lat zo hoog en kunnen we voor vrienden en familie veel makkelijker en veel meer empathie voelen?

Dit boek helpt je om ongeacht alle zelfkritiek te kiezen voor jou. Voor wie je bent en wat je voelt. Het geeft je de handvatten, inzichten en inspiratie om liefde voor jezelf een vanzelfsprekend deel te maken van wie je bent. Doordat het zo praktisch is opgezet, kun je er direct mee aan de slag zodat je je na 40 dagen ‘gewoon’ elke dag gelukkig voelt.

  • Een praktische route om te volgen, maar wel helemaal op jouw manier.
  • 40 dagen lang handvatten, inzichten en inspiratie. Van dag tot dag uitgewerkt.
  • Het eerste werkboek om je zelfliefde te vergroten.
Wis filter
  • Marieke Zwinkels

    Marieke Zwinkels

    Marieke Zwinkels is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding (innerlijk) leiderschap zelfliefde en hoogbegaafdheid. Marieke onderbouwt haar theorieën met herkenbare verhalen uit haar eigen leven en dat van haar klanten. Kristalhelder fileert en...
    Zwinkels Z

Meer weten over Lichaam & geest? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als 40 dagen liefde voor jezelf, 2e editie over Lichaam & geest en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...