Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen

Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen

Niet-bedreigende leiderschapsstrategieën voor vrouwen

Uitvoering
Flexcover, kleur, 216 pagina's
Auteur
ISBN
9789462961654
Gepubliceerd
2020
€ 24,50

Ambitieuze vrouwen zijn eng. En dus moeten vrouwelijke leiders er alles aan doen om te voorkomendat ze opdringerig, agressief of competent overkomen. Dit boek leert vrouwen daarom verschillende niet-bedreigende leiderschapsstrategieën om succesvol te zijn zonder het fragiele ego van de heren te kwetsen.

In Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen laat Sarah Cooper zien hoe vrouwen hun dromen waar kunnen maken, een succesvolle carrière kunnen hebben en goede leiders kunnen worden zodra de mannen op kantoor klaar zijn met mansplainen. Toegegeven, soms lijkt er geen eind te komen aan hun ‘verhelderende’ manier van uitleggen. Dat is precies de reden dat dit boek enkele lege pagina’s bevat waar je heerlijk op kunt droedelen tot hij zijn mond houdt.

Sarah Cooper geeft je tips over hoe je authentiek kunt blijven terwijl je al je ware gevoelens en gedachten voor je houdt, een handleiding ‘gaslighting voor beginners’ en een setje buttons om de heren te belonen voor prestaties als het behandelen van vrouwen als mensen. En als dat allemaal niet werkt, kun je altijd nog gebruik maken van de bijgevoegde snorstickers waardoor je er als vrouw mannelijker uitziet en een stuk minder bedreigend overkomt.

‘Ik heb me net door de inhoudsopgave weten te worstelen. De rest was te kwetsend.’

– Een man

Wis filter
  • Sarah Cooper

    Sarah Cooper

    Sarah Cooper is een Amerikaanse schrijver comedian spreker en auteur van de bestseller 100 Tricks to Appear Smart in Meetings. Daarnaast is ze bekend van het persifleren van president Trump op social media creator van de satirische blog TheCooperReview.com...
    Cooper C

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Succes, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...