Hopeloos succesvol (e-book)

Hopeloos succesvol (e-book)

Ondernemen met tegenslag

Uitvoering
E-Book , 160 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089655912
Gepubliceerd
2022
van € 19,99 voor € 13,99 met couponcode

Top, je bent een succesvol ondernemer. Je realiseert mooie omzetten, maakt klanten blij en hebt een geweldig team. En toch, als je heel eerlijk bent, ervaar ook jij soms tegenwind. Weerstand. Even loopt niet alles zoals het hoort. Er lekt energie en geld weg. Je kunt jezelf niet meer opladen. Er ontstaan conflicten. Met een compagnon, de bank of anderen. Dan vraagt het om niet stoïcijns door te gaan en het opportunisme dat ondernemers vaak hebben even aan de kant te zetten. Kies voor kwetsbaarheid. Durf te erkennen dat het even niet gaat. Durf even stil te staan. Wees lief voor jezelf.

Dit klinkt misschien wat soft, maar dat is het zeker niet. In Hopeloos succesvol krijg je zeven heel concrete en praktische lessen aangereikt die jou gaan helpen om relaxter te ondernemen. Duidelijk weten waar je staat, waar je heen wilt, welke uitdagingen je hebt en wat je lastig vindt, gaat je enorm helpen. Zodat je, als je weer faalt en af en toe hopeloos bent, niet meer onnodig diep hoeft te vallen.

  • Ervaar hoe jij door openheid en kwetsbaarheid een betere ondernemer wordt.
  • Een eyeopener voor ondernemers die je leert van tegenslag vooruitgang te maken.
Wis filter
  • Floris Venneman

    Floris Venneman

    Floris Venneman is al ruim twintig jaar hopeloos succesvol ondernemer. Hij kent de successen maar zeker ook de tegenslagen. Vanuit zijn fascinatie over het taboe bij ondernemers op falen faillissementen en hopeloos zijn heeft hij niet alleen dit boek...
    Venneman V

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Hopeloos succesvol (e-book) over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...