Klantsignaalmanagement

Klantsignaalmanagement

Stap voor stap naar een meetbare klantbeleving

Uitvoering
Boek, 200 pagina's
ISBN
9789089653376
Gepubliceerd
2016
€ 24,99

Elk bedrijf heeft te maken met signalen van klanten, van tevredenheidsonderzoeken, e-mails en telefoontjes tot en met boze uitingen op de sociale media. Meestal worden die geregistreerd en vervolgens wordt er een lijst opgesteld met verbeteracties en daarna … tja, daarna lopen bedrijven vaak vast. Welke verbeteracties moeten als eerst opgepakt worden? Welke acties leiden tot het meeste resultaat? En hoe toon je aan dat klantbeleving geld oplevert voor de organisatie?

Dit zijn de kernvraagstukken voor klantsignaalmanagement: een methodiek die klantbeleving bestuurbaar maakt op klanttevredenheid én op kosten.

In Klantsignaalmanagement loodst Zanna van der Aa je door alle stappen die nodig zijn om klantbeleving succesvol op de kaart te zetten. Met een sterke combinatie van theoretische onderbouwing en pragmatische toepassing biedt zij inspiratie door middel van praktijkcases, tips en trucs en lessons learned. Kernpunt van het succes van haar methode is meetbaar resultaat en daarmee het financieel zichtbaar maken van de voordelen voor de organisatie.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Zanna van der Aa

    Zanna van der Aa

    Dr. Zanna van der Aa is oprichter van KSM fabriek waar ze al meer dan 15 jaar vernieuwende methoden op het gebied van klantgerichtheid ontwikkelt. www.ksmfabriek.nl www.klantsignaalmanagement.nl...
    Aa A

Klantsignaalmanagement

Voorwoord van de auteur
Voorwoord van Prof. dr. Jose M.M. Bloemer
Inleiding
1
Het bestaansrecht van klantsignaalmanagement
2
Wat is klantsignaalmanagement?
3
De klantketen als raamwerk
4
Hoe stuur je op klantbeleving?
5
Hoe verlaag je kosten vanuit klantbeleving?
6
Datagedreven aanpak
7
Verbeteren en innoveren vanuit klantsignalen
8
Wat is de rol van de medewerker?
9
Hoe maak je klantsignaal management tot een succes?
10
Leren en inspireren
Dankwoord
Over de auteur
Literatuurlijst