Wat willen we eigenlijk van managers? (e-book)

Wat willen we eigenlijk van managers? (e-book)

Uitvoering
E-Book, 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789089652393
Gepubliceerd
2014
€ 16,99

Er is ontzettend veel kritiek op managers. Onterecht! Want als we weten wat we van managers willen, dan is het een van de belangrijkste beroepen in onze samenleving. Om een goed beeld te krijgen van wat we van managers willen, moeten we niet nog dieper in functionele deelgebieden duiken, maar juist weer naar het vakgebied als geheel kijken.

In dit boek beschrijft Wouter Fioole hoe je je als manager staande kunt houden binnen je vakgebied. Hoe je kunt bijdragen aan een positievere beeldvorming. Hoe je zelf effectief kunt worden ingezet. En hoe je het best kunt omgaan met hypes en trends. Het helpt om de juiste vragen te stellen aan directies, die vaak geen flauw benul hebben van wat ze nu eigenlijk van hun managers willen. Het helpt om van management een effectieve laag te maken, die juist veel waarde toevoegt.

  • Een boek dat de discussie over de essentie van organisaties aanzwengelt
  • Dat handvatten geeft om een antwoord te vinden op de vraag: wat willen we nou van managers?
  • Met als doel de toegevoegde waarde van management binnen organisaties te vergroten

Als organisatieadviseur is Wouter Fioole gefascineerd door de vraag: wat willen we nou van managers? Hij schrijft boeken, columns en artikelen en geeft presentaties over dit onderwerp. Omdat hij ervan overtuigd is dat er veel meer uit management te halen is dan er op dit moment gebeurt.

Wis filter
  • Wouter Fioole

    Wouter Fioole (op dit moment geen actieve boeken)

    Als organisatieadviseur is Wouter Fioole gefascineerd door de vraag: wat willen we nou van managers? Hij schrijft boeken columns en artikelen en geeft presentaties over dit onderwerp. Omdat hij ervan overtuigd is dat er veel meer uit management te halen...
    Fioole F