Advocaat van de duivel (e-book)

Advocaat van de duivel (e-book)

Waarom je niet moet doen wat iedereen doet

Uitvoering
E-Book , 248 pagina's
Auteur
ISBN
9789089651952
Gepubliceerd
2013
€ 16,99

Slim zakendoen is meer dan eenvoudigweg de regels volgen. Want waarom zijn dan niet alle bedrijven even succesvol? De simpele waarheid is dat winnaars de regels met voeten treden, waar anderen ze keurig volgen. Ze zijn bereid om zich tegendraads op te stellen, kort door de bocht te denken, te ageren tegen de gevestigde orde. Dat maakt hen onderscheidend. Dat maakt dat ze er met de winst vandoor gaan.

Het zijn die onconventionele en soms ook eigenwijze en tegendraadse ideeën die dit boek biedt. Het beantwoordt niet alle vragen en het maakt je niet direct miljonair. Maar het zet wel je instinct op scherp. Zodat je de kansen ziet waar de grote horde aan voorbij galoppeert. Vermijd de valkuilen waar anderen in tuimelen en heb het lef om je eigen pad te volgen!

  • Deze uitgave is een vertaling van The devil’s advocate (Pearson 2013).
  • Een boek met 100 onconventionele en soms ook eigenwijze en tegendraadse inzichten.
  • Om je geest te scherpen, zodat je niet voetstoots de regels volgt maar jezelf onderscheidt van de massa.

Over de auteur

Caspian Woods is een succesvolle ondernemer en auteur. Zijn bedrijf werkt samen met ’s werelds grootste financiële bedrijven, zoals HSBC, Santander, Lloyd’s en RBS, om tot de verbeelding sprekende content voor tijdschriften, e-zines, apps en websites te creëren.

Wis filter
  • Caspian Woods (op dit moment geen actieve boeken)

    Caspian Woods is een succesvolle ondernemer en auteur. Zijn bedrijf werkt samen met s werelds grootste financiële bedrijven zoals HSBC Santander Lloyd s en RBS om tot de verbeelding sprekende content voor tijdschriften e-zines apps en websites te creëren....
    Woods W

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Advocaat van de duivel (e-book) over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...