Energy boost voor jezelf, je team en je organisatie (e-book)

Energy boost voor jezelf, je team en je organisatie (e-book)

Uitvoering
E-Book , 190 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089651846
Gepubliceerd
2013
€ 19,99

Wat doe je als de prestatielat steeds hoger wordt gelegd en de omstandigheden alsmaar zwaarder worden? Je geeft plankgas, of je gaat juist op de rem staan. Beide reacties zijn begrijpelijk, maar niet verstandig. Ze leiden namelijk tot fors energieverlies en tot afne¬mende prestaties. Gemiddeld lekt meer dan de helft van alle menselijke energie weg uit organisaties, zo blijkt uit onderzoek.

Wat kun je daartegen ondernemen? Heel veel! In dit boek laat Hans van der Loo haarfijn zien wat je kunt doen om energielekken te dichten, bestaande energie beter te benut¬ten en nieuwe energie te creëren. Zodat je weer presteert omdat je er zin in hebt! Aan de hand van zestien praktische krachtlessen – en inspirerende voorbeelden van Accor Hotels, het Koninklijk Concertgebouworkest, Google, Handelsbanken, Starbucks en tal van andere organisaties – onthult hij hoe je de knop op groen zet. Een boek waarmee je jezelf, je team en je organisatie een energy boost geeft!

- Het vervolg op de bestsellers Kus de visie wakker en We hebben er zin in!

- Gebaseerd op de eerste grote energiemeting onder 2.000 werknemers in Nederland (www.energyboostmonitor.nl).

- Inclusief gratis e-werkboek, boordevol inspirerende ideeën om tot ander gedrag en tot betere prestaties te komen.

Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als adviseur, spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisa¬ties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Hans van der Loo

    Hans van der Loo

    Hans van der Loo is expert op het gebied van visie strategie en gedragsverandering. Als adviseur spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools...
    Loo L

Energy boost voor jezelf, je team en je organisatie (e-book)

Inleiding
1
Kickstart voor het nieuwe presteren
2
Energie als bron van dynamiek
3
Boosten als vliegwiel van verandering
4
Zet de knop op groen!
5
Energy boost in 16 krachtlessen
6
Regie over eigen energie
Nawoord
Dankwoord
Over de auteur
Register

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Energy boost voor jezelf, je team en je organisatie (e-book) over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...