De Carrière Code

De Carrière Code

Ontdek het geheim achter een successvolle loopbaan met je MBTI-persoonlijkheidstype

Uitvoering
Boek , 186 pagina's
ISBN
9789089650634
Gepubliceerd
2010
€ 23,99
niet meer leverbaar

Begin je op tijd aan je werk of pas op het laatste moment? Werk je liever alleen of in een team? Wil je vooral de details of juist de grote lijn van een plan weten? Ben je liever eerlijk of tactvol? Je antwoorden op deze vragen vertellen wat voor soort werk, wat voor bedrijfscultuur en wat voor type baas je in staat stellen om jezelf optimaal te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Daardoor kun je gericht op zoek naar een baan die bij je past.

De Carrière Code is het eerste Nederlandse boek over ’s werelds meest gebruikte persoonlijkheidstest, de Myers-Briggs Type Indicator, en carrière. Op een inspirerende manier beschrijft de auteur hoe inzicht in je persoonlijkheid de kans op plezier in je werk en een succesvolle carrière vergroot. En dat dit voor iedereen haalbaar is. Wist je dat maar 10% van alle werkenden gepassioneerd is over zijn baan? De Carrière Code onthult hoe je tot deze categorie kunt gaan behoren. Want de ideale baan bestaat niet, maar wel de baan die ideaal is voor jou.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Marlies Brenters

    Marlies Brenters (op dit moment geen actieve boeken)

    Marlies Brenters is organisatiepsycholoog en eigenaar van www.careerstyles.nl. Ze is gespecialiseerd in de toepassingen van het gedachtegoed van de psycholoog Carl Jung. Eerder verschenen van haar hand De organisatie als netwerk en over Griekse goden...
    Brenters B

Meer weten over Persoonlijke effecitviteit? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De Carrière Code over Persoonlijke effecitviteit en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...