Boeklancering Hét boek voor leiders

Leiders van nu zijn druk. In de hectiek van alledag komen ze nauwelijks aan reflecteren toe of ze weten niet hoe dat moet. Terwijl effectief leiderschap blijvend onderhoud nodig heeft om de meeste impact te hebben. Leiderschap van nu vraagt om vernieuwing en aanpassing in een continu veranderende omgeving. Daarvoor moet je af en toe stil staan en nadenken over wat je anders, beter zou kunnen doen.

Dit boek is voor leiders die vooruit willen en zich willen ontwikkelen. Het opent hun ogen voor verschillende facetten van effectief leiderschap en houdt hun een spiegel voor. Na het lezen zien leiders de wereld anders: ze kijken anders naar zichzelf, naar hun team(s) en naar hun omgeving. Auteurs Nicolette Kat en Inge Wels hielpen al duizenden leiders met gestructureerd en geïnspireerd reflecteren. En met resultaat. Want een gedegen reflectie leidt tot bewuste leiderschapskeuzes. En tot actie!

Het boek voor leiders maakt het hedendaagse gedachtegoed over leiderschap heel toegankelijk. Met een duidelijk gestructureerde opbouw en in heldere taal nemen de auteurs je mee door een snoepwinkel vol beproefde modellen, theorieën en voorbeelden. Het is daardoor een persoonlijke leiderschapstraining thuis op de bank.

De auteurs van Hét boek voor leiders vertellen je niet wat je moet doen. Je bent na de boeklancering wél meteen geïnspireerd om het anders te doen. Kom naar op 2 mei naar de Gelderlandfabriek in Culemborg!

Datum: 2 mei 2024
Tijd: 15:30 - 18:00 uur
Locatie: De Gelderlandfabriek, Culemborg

Registreer