Meesteradviseur (e-book)

Meesteradviseur (e-book)

Van vakmanschap naar meesterschap

Uitvoering
E-book, 360 pagina's
ISBN
9789089655066
Verwacht op
01 januari 2024
€ 27,99
nog niet leverbaar

Wie vandaag de dag nog denkt als adviseur met kennis en kunde het verschil te kunnen maken, komt bedrogen uit. Ingrijpende technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen hebben een aanzienlijke impact op de rol en toegevoegde waarde van de adviseur. Om jouw rol als adviseur toekomstbestendig te maken, is het noodzakelijk je te ontwikkelen tot meesteradviseur.

Als meesteradviseur is het noodzakelijk te beschikken over de M-factor. Een formule die bestaat uit zeven bouwstenen die aangeven met welk gedrag, mindset en vaardigheden je je kunt onderscheiden. Hierdoor ben je in staat om proactief een diepgaande, wederkerige en duurzame relatie te creƫren. Je weet je klant te triggeren op voor hem relevante zaken en maakt het verschil door wie je bent.

 • Inclusief reflectievragen, technieken, tests en handvatten om direct aan de slag te gaan.
 • Met een aanvullend hoofdstuk over de zes randvoorwaarden die noodzakelijk zijn voor de zogenaamde meesterschapsorganisatie (inclusief diagnose-instrument).
 • Voor consultants, sales experts, financials en andere adviseurs die de transitie van vakmanschap naar meesterschap willen maken.
Wis filter
 • Rob Bertels

  Rob Bertels

  Rob Bertels is organisatieadviseur trainer en (management)coach en is partner bij Holland Consulting Group. Hij is gespecialiseerd in de persoonlijke begeleiding van management en medewerkers en de ontwikkeling van hun persoonlijke effectiviteit met name...
  - -
 • Gerlof Schutte

  Gerlof Schutte

  Gerlof Schutte werkt als consultant en trainer in de dienstverlenende sector. Tevens is hij parttime verbonden aan de Rabobank waar hij intensief betrokken is bij de toekomstbestendige vakmanschaps- en meesterschapsontwikkeling van adviseurs....
  - -