Trouwe klanten bestaan wel!

Trouwe klanten bestaan wel!

Maak je klantrelatie disruptieproof

Uitvoering
Hardcover, zwart-wit, 200 pagina's
ISBN
9789089654175
Verwacht op
03 april 2023
€ 24,99
nog niet leverbaar

Trouwe klanten zijn niet meer vanzelfsprekend. Hoe trouw is jouw klant eigenlijk als een nieuwe toetreder voor de helft van de prijs levert? Digitalisering en nieuwe businessmodellen maken dat overstappen naar een andere aanbieder heel eenvoudig is. Kernprobleem daarbij is dat veel organisaties zien dat de effectiviteit van hun merk en marketing steeds meer afnemen.

Om zeker te zijn van een duurzame klantrelatie moet je begrijpen wat de behoefte van jouw klant is. Niet door big data te analyseren, maar door vooruit te kijken, ‘schaatsen waar de puck naartoe gaat’. Dit boek biedt een unieke methode: een sprint 0 om agile te voorzien in de behoeften van jouw klanten. Het biedt een fundamenteel andere manier om klanten te werven. Je creëert een beslissende strategische voorsprong op de concurrentie. Zo versterk je je klantrelatie. Trouwe klanten bestaan wel!

- Een ideale ‘sprint 0’ voor het ontwikkeling van relevante content, nieuwe platforms en geslaagde innovaties.

- Een must voor product owners, communicatieprofs en marketeers: iedereen die zich afvraagt of het budget wel écht goed besteed wordt.

Wis filter
 • Rob Punselie

  Rob Punselie

  Rob Punselie en Ellen Altenburg leiden customer experience-bureau ContentKings. Zij adviseren organisaties bij het oplossen van échte problemen van échte klanten. Met beproefde methoden als real customer journey usability-tests en veldonderzoek. Ze stellen...
  Punselie P
 • Ellen Altenburg

  Ellen Altenburg

  Ellen Altenburg en Rob Punselie leiden customer experience-bureau ContentKings. Zij adviseren organisaties bij het oplossen van échte problemen van échte klanten. Met beproefde methoden als real customer journey usability-tests en veldonderzoek. Ze stellen...
  Altenburg A