Businessmodellen

Businessmodellen

Op weg naar nieuwe manieren van ondernemen

Uitvoering
Boek, 180 pagina's
ISBN
9789089650207
Gepubliceerd
2010
€ 24,95
niet meer leverbaar

Het zijn turbulente tijden. Grote organisaties zijn naarstig op zoek naar nieuwe markten of naar alternatieve manieren om binnen bestaande markten winstgevend te blijven. Kleinere organisaties vragen zich af hoe ze kunnen inspelen op de veranderingen in hun omgeving. Rigoureuze wijzigingen in de aanpak zijn aan de orde van de dag. Nieuwe ICT-ontwikkelingen veroorzaken daarin grote versnellingen. Als je je niet voorbereidt op mogelijke koerswijzigingen, word je vandaag of morgen geconfronteerd met concurrenten die dat wel doen. Je kunt dus maar beter proactief verkennen wat de mogelijkheden zijn binnen je eigen businessmodel.

Hoewel businessmodellen sterk in de belangstelling staan, heerst er nog veel onduidelijkheid over de invulling ervan. Dit boek komt met een praktisch en concreet model, dat dwars door alle sectoren en door alle soorten organisaties kan worden toegepast. Het helpt je eigen businessmodel aan te scherpen of te vernieuwen. En het maakt inzichtelijk welke mogelijke consequenties deze aanpassingen elders in je organisatie hebben. Daarmee biedt het alle bouwstenen voor ondernemers, managers, bedrijfskundigen en marketeers die met hun businessmodel aan de slag willen gaan.

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Dirk Houtgraaf

  Dirk Houtgraaf (op dit moment geen actieve boeken)

  Dirk Houtgraaf is van huis uit (gedrags)bioloog en marketeer met een jarenlange ervaring in de non-profitsector. Vanuit deze achtergrond heeft hij een licht afwijkende manier van kijken naar organisaties en processen. Hij heeft onder andere gewerkt bij...
  Houtgraaf H
 • Marleen Bekkers

  Marleen Bekkers (op dit moment geen actieve boeken)

  Marleen Bekkers is senior adviseur en partner van ICSB Marketing & Strategie. Marleen maakt snel de vertaalslag van theorie naar praktijk en gaat een stevige discussie niet uit de weg. Ze is een extroverte persoonlijkheid met een sterk observatievermogen...
  Bekkers B

Meer weten over ? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Businessmodellen over en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over businessmodel op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...