Classroom in a Book InDesign 2024

Classroom in a Book InDesign 2024

Nederlandse edite

Uitvoering
Paperback, kleur , 448 pagina's
ISBN
9789463563383
Gepubliceerd
2024
€ 59,99

Vergroot uw kennis over typografie, pagina-opmaak en het samenstellen van documenten met de stapsgewijze instructies in dit boek. De voorbeelden, ontleend aan de dagelijkse praktijk, variëren van gedrukte flyers tot interactieve PDF-documenten met formuliervelden en zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren InDesign-gebruikers te begeleiden door de basis- en geavanceerde functies van InDesign.

Dit standaardwerk voor de 2024-release biedt 15 boeiende lessen vol met tips en technieken waarmee u uw vaardigheden in InDesign kunt verbeteren. Of u nu van begin tot eind leest of selectief lessen volgt die u interesseren, dit boek helpt u om uw expertise in InDesign uit te breiden, best practices te begrijpen en vertrouwd te raken met nieuwe functies.

 • Leer typografie, pagina-opmaak en documentopbouw met behulp van praktische voorbeelden, van gedrukte flyers tot interactieve PDF's.
 • Volg 15 stapsgewijze lessen boordevol tips en technieken om InDesign beter te beheersen, of u nu een beginner bent of een ervaren gebruiker.
 • Vergroot uw expertise, begrijp best practices en ontdek nieuwe functies om uw ontwerpprojecten naar een hoger niveau te tillen met dit handige boek voor InDesign.

Adobe Classroom in a Book is de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf. De boeken bevatten alles wat je nodig hebt om met de software om te leren gaan.

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Kelly Kordes Anton

  Kelly Kordes Anton schreef en publiceerde tientallen boeken en trainingscursussen over publicatietechnologieën en InDesign waaronder zeven eerdere edities van Adobe InDesign Classroom in a Book. Ze is communicatiemanager voor MillerCoors gevestigd in...
  Kordes Anton K
 • Tina DeJarld

  Tina DeJarld werkte al ver voor InDesign 1.0 in de loopgraven van het ontwerpwerk en is altijd bezig geweest met het overbrengen van ontwerpen op het scherm naar de echte productiewereld. Met de ervaring van zowel hoofd prepress als productieontwerper...
  DeJarld D

Classroom in a Book InDesign 2024

AAN DE SLAG
1
DE WERKRUIMTE LEREN KENNEN
2
INDESIGN LEREN KENNEN
3
EEN DOCUMENT OPZETTEN EN MET PAGINA’S WERKEN
4
WERKEN MET OBJECTEN
5
WERKEN MET KLEUR
6
TEKST LATEN DOORLOPEN
7
TEKST BEWERKEN
8
WERKEN MET TYPOGRAFIE
9
WERKEN MET STIJLEN
10
TABELLEN MAKEN
11
ILLUSTRATIES IMPORTEREN EN AANPASSEN
12
WERKEN MET TRANSPARANTIE
13
AFDRUKKEN EN EXPORTEREN
14
ADOBE PDF-BESTANDEN MET FORMULIERVELDEN MAKEN
15
EEN EPUB MET VASTE LAY-OUT MAKEN EN ONLINE PUBLICEREN
16
INDEX

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Classroom in a Book InDesign 2024 hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over indesign op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...