Praktisch Python

Praktisch Python

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 224 pagina's
ISBN
9789463563024
Verwacht op
28 maart 2023
€ 34,99
nog niet leverbaar

Zet je Python-kennis om naar praktische projecten die je rechtstreeks kunt uitvoeren of verder kunt ontwikkelen tot eigen applicaties.

Python is een laagdrempelige taal om te leren programmeren. Het wordt op veel opleidingen en scholen gebruikt. Maar na een eerste kennismaking met lists, dicts, tuples en andere concepten zitten veel beginnende programmeurs met de vraag hoe ze kun kennis nu in real-life projecten kunnen inzetten. Welkom bij Praktisch Python!

In dit boek ga je concreet aan de slag met de meest gebruikte programmeertaal ter wereld. Er zijn geen aparte hoofdstukken waarin wordt uitgelegd wat variabelen of functies zijn, of hoe een while-lus werkt. In plaats daarvan worden deze Python-kenmerken gebruikt om direct applicaties te maken die je rechtstreeks kunt inzetten, of kunt gebruiken als basis voor je eigen toepassingen.

Zelfs als je nog geen gedegen Python-voorkennis hebt, kun je met dit boek aan de slag. Gaandeweg maak je kennis met de belangrijkste kenmerken en zie je hoe je de voorbeeldprojecten op je eigen computer uitvoert. Van alle voorbeelden kun je de code inclusief extra, verhelderende commentaren downloaden.

  • Zet je theoretische Python-kennis om naar concrete projecten.
  • Leer hoe je gebruikmaakt van bestaande API’s en zelf een API ontwikkelt.
  • Leer werken met aanvullende bibliotheken uit het Python-ecosysteem.

Website: pyhton programmeren kassenaar

Wis filter
  • Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar

    Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik programmeertalen en internettechnieken. Hij is gespecialiseerd in front-endtools -frameworks en -toepassingen. Via zijn eigen bedrijf verzorgt hij trainingen op deze gebieden voor bedrijven...
    Kassenaar K

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Praktisch Python hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over pyhton op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...