60PlusPlaza: Goed gezond

60PlusPlaza: Goed gezond

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 128 pagina's
ISBN
9789463562720
Verwacht op
26 juli 2022
Serie
€ 20,00 € 18,00 (actieprijs t/m 25-7-2022)

Gezond leven lijkt heel gemakkelijk als je jong bent, maar naarmate je leven vordert, zul je er steeds meer je best voor moeten doen. Nu zijn er inmiddels best wat boeken over bewegen en gezondheid voor ouderen geschreven, maar nog geen enkel dat positieve gezondheid als uitgangspunt neemt. En dat terwijl dat juist zo voor hand ligt. In dit boek staan veel oefeningen waarvan bewezen is hoe belangrijk ze zijn voor je brein. Voor iedereen is het heel belangrijk om te weten wat positieve gezondheid is en welke oefeningen van belang zijn om zowel lichaam als brein te onderhouden.

Wis filter
  • Kasper Boon

    Em. Prof. Dr. Ir. Kasper Boon was rector op de Open Universiteit en Decaan op de Universiteit Maastricht. Hij is medeoprichter van SkillsTown en oprichter van 60PlusPlaza.nl een site die zich specifiek richt op senioren. Boon schreef tientallen studieboeken...
    - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over gezondheid vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen over gezondheid op ComputerCreatief.nl .

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden