Zo werkt Yoast SEO!

Zo werkt Yoast SEO!

Uitvoering
Boek, paperback, zwart-wit, 192 pagina's
ISBN
9789463562386
Verwacht op
27 januari 2022
Serie
€ 24,99
nog niet leverbaar

Wil je dat mensen jouw site kunnen vinden in Googles zoekresultaten? Dan is het belangrijk dat je je website optimaliseert voor zoekmachines: search engine optimization (SEO). Yoast SEO is een tool die je hierbij kan helpen. De tool is beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder WordPress en TYPO3. Met Yoast SEO til je je content gemakkelijk naar een hoger niveau. De plug-in analyseert je teksten op leesbaarheid en bekijkt hoe goed je tekst is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Aan de hand van groene, oranje en rode bolletjes geeft de plug-in aan hoe je je content kunt verbeteren.

Daarnaast maak je met de Yoast SEO-plug-in de technische aspecten van SEO gemakkelijk in orde. Zo kun je er eenvoudig canonical URL’s mee instellen, Schema.org structured data mee implementeren en kun je aangeven welke pagina’s je door zoekmachines gevonden wilt laten worden.

Klinkt moeilijk? Dat valt reuze mee. In dit boek leggen de auteurs alle mogelijkheden stap voor stap uit. Na het lezen van dit boek kent Yoast SEO geen geheimen meer voor je en weet je hoe je hoger kunt scoren in de zoekresultaten!

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter