Scott Kelby's zevenpuntensysteem voor Lightroom

Scott Kelby's zevenpuntensysteem voor Lightroom

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 272 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562225
Verwacht op
28 augustus 2021
Serie
€ 39,99 € 34,99 (actieprijs t/m 26-8-2021)

In dit boek richt Scott zich uitsluitend op het verbeteren van je afbeeldingen. Hij beperkt het proces tot alleen de tools en technieken van de module Ontwikkelen die je absoluut moet kennen. Hij heeft ontdekt dat er slechts zeven belangrijke tools zijn: zeven functies die je onder de knie moet krijgen om je afbeeldingen als een professional te verbeteren. Misschien wel het allerbelangrijkste: hij heeft precies bepaald wanneer en in welke volgorde hij deze zeven technieken moet toepassen die samen zijn unieke "zevenpuntensysteem voor Lightroom" vormen.

Maar de magie van dit boek is niet alleen een opsomming van de zeven tools en laten zien hoe ze werken. Het is hoe ze samen worden gebruikt en hoe Scott ze onderwijst (en ervoor zorgt dat het blijft hangen) dat dit boek zo uniek maakt. Je gaat niet zomaar één techniek leren om schaduwen te corrigeren, een andere techniek om kleur aan te passen enzovoort. In plaats daarvan begin je bij af, vanaf nul, en doorloop je samen met Scott het systeem. Elk hoofdstuk is slechts één foto - een project, dat je kunt volgen met dezelfde afbeeldingen. Je gaat deze zeven tools op een heel specifieke manier toepassen, in verschillende situaties, totdat het hele proces een tweede natuur voor je is. En omdat dit boek zich richt op de module Ontwikkelen, werkt het in de mobiele versie van Lightroom precies hetzelfde!

Zodra je deze zeven technieken – en de volgorde waarin je ze moet toepassen – leert, is er geen afbeelding op je scherm die je niet zelf kunt verbeteren, corrigeren, bewerken en voltooien! Het beste is dat Scotts technieken werken op een breed scala aan foto's, van landschappen tot portretten en architectuur tot natuurfotografie en alles daartussenin. Er is geen foto die je niet kunt veroveren!

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Scott Kelby

    Scott Kelby

    Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine producer van LightroomKillerTips.com hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift...
    Kelby K