Focus op Fotografie: Architectuurfotografie

Focus op Fotografie: Architectuurfotografie

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 224 pagina's
ISBN
9789463562171
Verwacht op
28 augustus 2021
€ 34,99 € 29,99 (actieprijs t/m 26-8-2021)

Architectuurfotografie is veel meer dan het vastleggen van een gebouw. In dit boek leert architectuurfotograaf Jan Paul Mioulet je om het karakter van het gebouw te verrijken, in ideale omstandigheden te fotograferen, met de best mogelijke beeldkwaliteit. Beheersing van het licht, de locatie, het standpunt, het perspectief en de compositie zijn daarbij cruciale vaardigheden. Bovendien is het belangrijk om verstand te hebben van de beslissingen die architecten maken en hun uitgangspunten, alsmede over de geschiedenis van de architectuurfotografie.

In deze complete gids voor de beste architectuurfotografie word je meegenomen langs onderwerpen, gebouwen, landschappen, en interieurs. Je krijgt de technische bagage om de juiste apparatuur in te zetten en die op ideale wijze te bedienen.

Meesters op het gebied van de architectuurfotografie tonen je hun mooiste beelden in uiteenlopende stijlen, leggen uit hoe ze zijn gemaakt en vertellen je hun beste tips, trucs en methodes.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Jean Paul Mioulet

    Jan Paul Mioulet werkte jaren als allround-fotograaf totdat hij zich specialiseerde in de architectuurfotografie. Hij is een van de oprichters van de DAPh the Dutch Architectural Photographers een groep ervaren architectuurfotografen die hun krachten...
    - -