Apps ontwikkelen met Flutter

Apps ontwikkelen met Flutter

Maak native apps voor iOS en Android!

Uitvoering
Boek, paperback, zwart-wit, 358 pagina's
Auteur
ISBN
9789463561600
Verwacht op
27 mei 2020
€ 39,99 € 34,99 (actieprijs t/m 26-5-2020)

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Prachtige, supersnelle apps programmeren vanuit één codebase voor zowel Android als iOS klinkt te mooi om waar te zijn. Maar met het nieuwe ontwikkelplatform Flutter en de programmeertaal Dart kan het echt! Begin met Flutter en laat u verrassen door:

 • de snelheid en de mogelijkheden. Flutter communiceert direct met de hardware en heeft geen last van de beperkingen die hybride systemen kenmerken;
 • de eenvoud waarmee u perfect schaalbare lay-outs, complexe animaties en alle andere onderdelen van een app maakt;
 • hoe leuk het is om resultaten van uw programmeerwerk binnen een seconde op uw eigen smartphone te testen.

Flutter is gratis en open-source, maar toch een zeer professioneel systeem waar grote bedrijven gebruik van maken. Google ontwikkelde het om apps te maken voor zo veel mogelijk platformen, dus niet alleen iOS en Android. De mogelijkheden voor web en desktopcomputers zijn nog in ontwikkeling, maar komen in dit boek wel aan bod.

Apps ontwikkelen met Flutter is de ideale opstap als u snel aan de slag wilt met Flutter. Dat kan als u ervaring hebt met web- of app-ontwikkeling, maar ook als u nog nooit eerder programmeerde. Auteur Mark van Heck neemt u bij de hand en introduceert deze efficiënte en fascinerende manier om apps te ontwikkelen. Aan bod komen onder meer:

 • installeren van en kennismaken met de ontwikkelomgeving;
 • programmeren in Dart;
 • werken met widgets: lay-outs, navigatie, beeld, geluid, tekst animatie, interactie, en meer;
 • een complete app ontwikkelen;
 • een app publiceren in de stores.

Website: boek.flutter.nl

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Mark van Heck

  Mark van Heck is sinds zijn jeugd altijd geïnteresseerd geweest in het leren proberen en gebruiken van nieuwe creatieve technologie. Hij vervulde verschillende functies in ict en onderwijs. Sinds 2007 is Mark onafhankelijke professional op beide gebieden....
  - -