Fujifilm X Experttips

Fujifilm X Experttips

142 manieren om het meeste uit uw Fujifilm X-serie camera te halen

Uitvoering
Paperback, kleur , 320 pagina's
ISBN
9789463561112
Gepubliceerd
2019
€ 41,99
niet meer leverbaar

De Fujifilm X-serie beschikt over geweldige features, maar sommige gebruikers hebben misschien een gewenningsperiode nodig als ze deze camera's voor het eerst gebruiken, zelfs fotografen die al hun hele leven fotograferen met DSLR-camera's. Dit boek helpt u om u snel op uw gemak te voelen bij het gebruik van uw camera, zodat u uitstekende resultaten kunt bereiken.

In Fujifilm X Experttips leert Rico Pfirstinger (columnist van X-Pert Corner en workshopdocent) u alles over de mogelijkheden van de camera's uit de X-serie van Fujifilm. Dankzij diepgaand onderzoek en zijn jarenlange ervaring met deze camera’s kan hij al zijn kennis met u delen. Welke camera uit de X-serie u ook bezit — of het nu de X-T3, X-H1, X-T2, X-Pro2, X100F, X-T20, X-E3, X-E3, GFX of een andere camera uit de X-serie is — Rico komt tot de kern van de zaak. Hij biedt een overvloed aan tips en praktische informatie die niet te vinden is in gebruikershandleidingen of ergens anders. Met deze kennis maakt u optimaal gebruik van uw camera uit de X-serie.

Rico brengt vele verborgen features, functies en workflows aan het licht. Zo kunnen fotografen van elk ervaringsniveau — beginnend, enthousiast of ervaren professionals — nieuwe en betere manieren leren kennen om hun camera uit de Fuji X-serie optimaal te gebruiken. Naast nuttige toepassingen voor alle fotografen die camera's uit de X-serie gebruiken, bespreekt Rico ook geavanceerde concepten, zoals de mogelijkheden van Fujifilms ISO-loze sensoren met Dual Conversion Gain. Ook biedt het oplossingen voor veelvoorkomende problemen, zoals onnauwkeurige scherpstelling of artefacten bij RAW-conversie.

Wis filter
  • Rico Pfirstinger (op dit moment geen actieve boeken)

    Rico Pfirstinger schrijft het populaire blog X-Pert Corner en geeft workshops onder de naam Fuji X Secrets waarin hij tips geeft over het gebruik van de Fujifilm X-seriecamera s. Hij studeerde communicatiewetenschappen en heeft sinds de jaren tachtig...
    Pfirstinger P

Fujifilm X Experttips

1
Uw Fujifilm X-systeem
Kennismaking
Bayer of X-Trans?
Hoofdcategorieën
De basis (1): dingen die u moet weten over uw camera
De basis (2): dingen die u over uw lenzen moet weten
De basis (3): nuttige accessoires
2
Uw camera uit de X-serie gebruiken
Eén, twee, drie, start!
Scherm en zoeker
Op de juiste manier belichten
Scherpstellen met uw camera uit de X-serie
Witbalans, JPEG-parameters en RAW-conversie
Flitsfotografie
Aangepaste lenzen gebruiken
Draadloze bediening op afstand en tethering
Nog meer?
3
Online referentie
Websites
Index

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Fujifilm X Experttips hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Fujifilm, op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...