40 dagen liefde voor jezelf, 2e editie

40 dagen liefde voor jezelf, 2e editie

Jouw persoonlijke route naar meer vrijheid, rust en geluk

Uitvoering
Boek, 192 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789462962101
Gepubliceerd
2023
€ 24,99

Om gelukkig te kunnen zijn moet je van jezelf houden. Geluk en zelfliefde gaan hand in hand. Helaas zijn het geen zaken die zomaar even ontstaan, terwijl er soms wel wat vanzelfsprekend over wordt gedaan. ‘Geluk is een keuze,’ zeggen ze dan. Of: ‘Natuurlijk houd ik van mezelf!’ Maar in de praktijk is zelfcompassie, liefde voor jezelf, het moeilijkste wat er is.

Schuld, schaamte en oordeel weerhouden ons er vaak van om de keuzes te maken die we eigenlijk zouden willen maken en het leven te leiden dat we zouden willen leiden. Hoe komt het toch dat we voor anderen vaak meer compassie, begrip en medeleven hebben dan voor onszelf? Waarom leggen we voor onszelf de lat zo hoog en kunnen we voor vrienden en familie veel makkelijker en veel meer empathie voelen?

Dit boek helpt je om ongeacht alle zelfkritiek te kiezen voor jou. Voor wie je bent en wat je voelt. Het geeft je de handvatten, inzichten en inspiratie om liefde voor jezelf een vanzelfsprekend deel te maken van wie je bent. Doordat het zo praktisch is opgezet, kun je er direct mee aan de slag zodat je je na 40 dagen ‘gewoon’ elke dag gelukkig voelt.

  • Een praktische route om te volgen, maar wel helemaal op jouw manier.
  • 40 dagen lang handvatten, inzichten en inspiratie. Van dag tot dag uitgewerkt.
  • Het eerste werkboek om je zelfliefde te vergroten.
Wis filter
  • Marieke Zwinkels

    Marieke Zwinkels

    Marieke Zwinkels schreef 40 dagen liefde voor jezelf nadat ze zelf 40 dagen lang elke dag aandacht besteedde aan zelfliefde en haar leven daardoor veranderde. Marieke gelooft dat iedereen écht vrij en gelukkig kan leven en is inspirator deelt inzichten...
    Zwinkels Z

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij 40 dagen liefde voor jezelf, 2e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...