Superslapen, geheel geactualiseerde editie

Superslapen, geheel geactualiseerde editie

Praktische lifestyle-principes voor je beste nachtrust ooit

Uitvoering
Boek, 224 pagina's
ISBN
9789462962088
Verwacht op
17 maart 2023
€ 26,99
nog niet leverbaar

Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer, draai je onregelmatige diensten, heb je kleine kinderen of ben je een (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een gezonde nachtrust geniet. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je fouten op het werk, ben je een risico op de weg en is de kans op (sport)blessures zelfs 40 procent groter.

Slecht slapen heeft een duidelijk groeiende economische impact. Het vroegtijdig signaleren van slaapproblemen voorkomt bijvoorbeeld (langdurig) verzuim. Sterker nog: het is de sleutel voor sneller herstel, veerkrachtige medewerkers en meer werkgeluk. Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar regelmatig of vaak slecht slapen wel. Op lange termijn vergroot het zelfs de kans op burn-out of pre-diabetes. Sta je stijf van de stress? Val je moeilijk in slaap? Of word je gebroken wakker? Dan is dit boek voor jou!

In Superslapen krijg je van Floris Wouterson een methode zonder radicale veranderingen, maar met kleine stapjes die grote effecten hebben. Word ook een superslaper en ontdek:

 • Wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in één keer afleert
 • Wat het Rock-Around-The-Clock systeem is als je vroege, late of nachtdiensten draait
 • Hoe je met de juiste voedingsmiddelen veel beter slaapt
 • Hoe je door de Ultieme Powernap Formule meer energie krijgt
 • Hoe topsporters met slapen hun prestaties drastisch verbeteren.
Wis filter
 • Floris Wouterson

  Floris Wouterson

  Floris Wouterson is slaapexpert en gespecialiseerd in het helpen van ondernemers atleten en managers om hun slaap en daarmee hun performance humeur en levenskwaliteit sterk te verbeteren. Zijn motto is: change a little change a lot....
  Wouterson W

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Superslapen, geheel geactualiseerde editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over slaap op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...