Stinkend rijk & zielsgelukkig

Stinkend rijk & zielsgelukkig

Hoe doen zij dat?

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789462961906
Verwacht op
24 mei 2022
€ 21,99
nog niet leverbaar

We willen allemaal rijk worden, financieel onafhankelijk zijn, ‘binnenlopen’, de Staatsloterij winnen. Maar de mensen die dit daadwerkelijk gedaan hebben, vinden dat geld er eigenlijk niet toe doet en dat het niet wezenlijk bijdraagt aan hun geluk. Ach, ze kunnen best zonder. Of toch niet?

Wat is dat toch met geld? We willen enerzijds schaamteloos rijk zijn, maar zweren het anderzijds beschaamd af zodra we zover zijn. Geld brengt ontegenzeggelijk gemak, maar erover praten vinden we vaak ongemakkelijk.

Geld én geluk, kan dat samengaan? In dit boek gaat Pep Degens in gesprek met echt rijke mensen, gelukswetenschappers, en zij die zakendoen met de well-to-do. Ook toetst hij inzichten bij neurologische en psychologische onderzoekers op zoek naar het antwoord op de vraag: Moeten we rijkdom omarmen of overslaan op weg naar geluk? En is het ooit genoeg, of mag het altijd nog ietsje meer zijn?

Ontdek wat jij kunt leren van de rijke kunstenaar, CEO, ondernemer, huisjesmelker, bobo, beurstijger, boer, founding father, Koning, entertrainer, geluksvogel, uitvinder en rijkeluiszoon over rijkdom en geluk.

 • Van de auteur van onder andere Geluk in de pocket, Wie is hier nou de baas? en Liefde in tijden van scheiden, waarvan duizenden exemplaren zijn verkocht.
 • Een onderwerp dat de meeste mensen mateloos intrigeert.
 • Uniek boek door de combinatie van ervaringsverhalen en wetenschappelijke inzichten.
 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Pep Degens

  Pep Degens

  Pep Degens (1964) zit twintig jaar in het trainersvak. In zijn ZEKERtraining en workshops trainde hij duizenden mensen in persoonlijk geluk. Hij is auteur van Geluk in de pocket Wie is hier nou de baas? en Liefde in tijden van scheiden ....
  Degens D