Reset!

Reset!

Energiek leven. Zonder gedoe.

Uitvoering
Paperback, kleur , 220 pagina's
Auteur
ISBN
9789462961760
Gepubliceerd
2021
€ 25,99

Na het overlijden van zijn vader kwam Jeroen de Wit tot een keihard besef: dit leven heeft een deadline. Je toekomst wordt met iedere dag die je leeft een dag korter. Als je je dat realiseert, is het dan niet op z’n zachtst gezegd gek dat we tegenwoordig zwakker, zwaarder en zieker zijn dan ooit, terwijl we het stuur naar een gezond en energiek leven zelf in handen hebben? Waarom sturen we niet in de juiste richting?

Het is daarom tijd om het roer om te gooien en weer terug te gaan naar je natuur. Om te ontdekken hoe je energiek kunt leven en kunt floreren in een wereld vol onbegrensde mogelijkheden. Zonder gedoe.

In 'RESET!' neemt Jeroen de Wit je mee op een interessante ontdekkingsreis langs de vijf elementen van ‘RESET’. Elementen die leiden tot een kerngezond en energiek leven. RESET is een bewezen methode voor het creëren van meer rust, energie en voldoening in het leven, zonder terug te vallen in oude patronen. Je ontdekt welke antwoorden verborgen liggen in de evolutie en hoe je deze kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

  • Vol met praktische gezondheidsadviezen om je direct energieker te voelen.
  • Geschreven voor én door millennials.
Wis filter
  • Jeroen de Wit

    Jeroen de Wit

    Na het verlies van zijn vader raakte Jeroen de Wit (23) verdwaald en eenzaam. Hij besloot een enkeltje Nieuw Zeeland te kopen en na een tijd van rust en inzicht vroeg hij zich steeds vaker af: Welke factoren leiden tot een kerngezond & energiek leven?...
    Wit W

Reset!

Voorwoord Richard de Leth
3,2,1… Go!
De ontdekkingsreis
Deel I: Zelfbeheersing
Deel II: RESET
I. Relax
II. Eat
III. Sleep
IV. Exercise
V. Think
De motor: Spirit
Deel III: Implementatie
Dankwoord
Verantwoording
Over de auteur

Meer weten over Populaire psychologie? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Reset! over Populaire psychologie en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...